Skip Navigation
 
Workshops partnermassage

Privéworkshop partnermassage

In deze (privé)workshop leren jullie om elkaar met respect en vanuit het hart(liefde) te masseren. jullie beginnen met het verbinden van het hart en het zoeken van je eigen innerlijke ritme. Vanuit dat gevoel ga je met warme olie leren masseren. De massage is zacht en gericht op ontspanning, verbinding en stroming. Indien wenselijk kan deze workshop doorstromen naar een tantrische massage.
De massage kan naar eigen keuze plaatsvinden op een massagetafel of op een matrasje op de grond.

Na deze workshop kunnen jullie elkaar een complete massage geven, is er een nieuwe, sterkere verbinding in jullie relatie gemaakt en voelen jullie je meer in stroming met elkaar. Deze workshop is een supercadeau voor jullie relatie voor nu en voor de toekomst.

Reservering op afspraak.
De kosten voor deze priveworkshop zijn voor 2,5 uur 130 euro voor 2 personen

CADEAUBON PARTNERMASSAGE BESTELLEN?  KLIK HIER!
Je wordt doorgestuurd naar onze webshop Relatielessen.nl


sensuele_tantra_site_400

Priveworkshop sensuele tantramassage voor relaties

Deze workshop is speciaal voor partners

De bedoeling van deze sensuele massage is om elkaars lichaam nog beter te leren kennen en aandacht te geven vanuit je volle liefde. Onder professionele begeleiding leren jullie in deze prive-workshop om elkaar met respect en vanuit het hart(liefde) te masseren.

Vanuit je liefde voor je partner ga je met warme olie leren masseren. De massage is heel zacht en gericht op verbinding en liefdesstroming. Je gaat tijdens de massage ervaren hoe het voelt om echt aan te raken en aangeraakt te worden. Je gaat ervaren hoe het voelt om echt contact te maken met het lichaam van je partner. Aan elk deel van het lichaam wordt aandacht gegeven, zonder taboes, niets wordt overgeslagen.

Omdat het een privé-workshop is zijn jullie maar met z'n 2-en en is er verder niemand (behalve de begeleider) in de sfeervol ingerichte massageruimte aanwezig. Jullie kunnen dan in alle veiligheid en vrijheid samen genieten en stromen.

Nadat jullie in deze workshop hebben kunnen ervaren hoe het is om ECHT met elkaar in verbinding te gaan, staat niets jullie meer in de weg om samen te genieten van je eigen stroming en van elkaar.

De kosten voor deze priveworkshop zijn voor 2,5 uur 130 euro voor 2 personen

CADEAUBON SENSUELE TANTRAMASSAGE BESTELLEN? KLIK HIER!
Je wordt doorgestuurd naar onze webshop Relatielessen.nl

 

 

Mail om te reserveren of verdere vragen naar info@carpediemweert.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 06-55794703

  


 
 
« ga terug|print|stuur door naar kennis