Relatietherapie

Een relatie met toekomst is niet zo vanzelfsprekend, er is inzet voor nodig...

SymboolCompleetOranje

Relatietherapie in Weert Limburg.

Carpe Diem relatietherapie in Weert Limburg of online relatietherapie
voor een succesvolle betaalbare relatiebegeleiding

Young couple mad at each other in their home

Carpe Diem relatietherapie in Weert Limburg of online relatietherapie voor een succesvolle betaalbare relatiebegeleiding.

In de lijst van factoren die stress kunnen veroorzaken staat stress in de relatie op nummer 2. Nummer 1 is stress op het werk. Een slechte communicatie, problemen in de intimiteit, ruzies en discussies, te verschillend zijn of onvervulde behoeftes en verlangens geeft spanning en stress in de relatie. Carpe Diem relatietherapie in Weert Limburg of online relatietherapie geeft succesvolle en betaalbare sessies om te werken aan jullie relatiethema's.

Relatiethema's die spanningen kunnen veroorzaken:

- Problemen in seksualiteit en intimiteit
- Slechte communicatie
- Ruzies en conflicten
- Verschillend zijn
- Gebrek aan liefde en verbondenheid

Veel relaties hebben moeite met het inschakelen van een relatietherapeut. Ze denken er zelf wel uit te komen, vinden het te duur of te intiem. Dat is heel jammer want als er niet tijdig aan de relatie gewerkt wordt worden irritaties frustraties. Vervolgens groeit dit door naar boosheid, afsluiten, vluchtgedrag, afstand nemen, uit elkaar groeien... en we weten allemaal waar dit dan naar toe leidt! De relatietherapie van Carpe Diem in Weert Limburg help om dit te voorkomen. Omdat deze relatietherapie ook online via Skype of Teams kan plaatsvinden begeleid ik relaties in heel Nederland en België.

Relatietherapie is vaak het enige dat nog kan helpen.

Relatietherapie is iets dat steeds meer normaal en nodig is om een relatie in balans te krijgen. Door met een relatietherapeut te praten over je relatie en vooral ook over jezelf geeft dit meer inzicht in wie jij bent in je relatie, waar je nog iets mist of nodig hebt en wat je kunt veranderen om gelukkiger te worden in je relatie. Onder begeleiding worden jullie samen gemotiveerd om te groeien naar een relatie met een betere communicatie en meer liefde, intimiteit, openheid, vertrouwen, acceptatie en respect naar en voor elkaar.

De relatietherapie kan in Weert Limburg of online via Skype- of Teams-sessies.

Mijn werkwijze bestaat uit 3 delen:
1 Eerst inzicht krijgen in hoe jullie beiden in de relatie staan en wat ieder mist in de relatie/partner.
2 Duidelijkheid krijgen in wat je zou willen veranderen aan jezelf en/of je partner.
3 Een aktieplan maken om dat ook daadwerkelijk te gaan veranderen en je verantwoording hierin te nemen.

Mijn werkwijze werkt al heel snel. Al in de 1e sessie zullen er zoveel inzichten en duidelijkheden zijn dat er een andere positieve energie voelbaar zal zijn binnen de relatie. Gun de relatie om die reden in ieder geval al een 1e sessie en kijk dan pas verder.

De eerste afspraak is een kennismaking en wil ik jullie inzicht geven in jullie relatiethema(s).  Is er een klik dan plannen we een vervolgafspraak en gaan we aan het werk samen. Leren communiceren en de verschillen van elkaar leren begrijpen is het eerste doel, de rest volgt dan vanzelf.

Vinden jullie je relatie belangrijk genoeg voor een 1e sessie om inzicht en duidelijkheid te krijgen? Klik dan hier onder om geheel vrijblijvend de verdere info te ontvangen of een afspraak te maken.

Doe het dan nu! voordat het te laat is!