Over mij

Foto JanNW

Wat kan ik voor je betekenen?

SymboolCompleetOranje

Coaching of massage in Weert Limburg en online... of leren masseren voor partners voor geheel Nederland en Belgie

Jan Smeets

Stress-coaching
Intimiteits-coaching
Relatietherapie
Massage
... in Weert Limburg of online

Als (Relatie)coach en Spiritueel Werker wil ik je graag helpen om meer rust in je hoofd, je leven of je relatie te brengen. 

Opleiding:
Beroepsopleiding Spiritueel Werker, diverse aanvullende opleidingen, cursussen en workshops op het gebied van coaching, (zelf)bewustwording, massage, tantra en energetisch lichaamswerk.

Mijn doel:
Mijn doel is anderen begeleiden en steunen in hun levensprocessen en leren om te kunnen gaan met de stress en spanningen van onze hectische maatschappij. Ik begeleid workshops masseren voor stellen en geef sensitieve energetische ontspanningsmassages. Ook duo-massages voor 2 personen (stellen). Verder verzorg ik (Tantra) cursussen en workshops voor groepen en relaties.