Reviews, recensies, ervaringen workshop massage voor relaties Carpe Diem Weert


Terug naar info workshop partnermassage

 

H & H tussen (44 en 50 jr) Friesland
21 juni 2024

Vooraf dachten wij al best veel ervaring te hebben. Desondanks hebben wij veel geleerd van Jan. Wij hebben enorm genoten van de tantra massage. Jan creëert een veilige omgeving met totale ontspanning waarbij telkens wordt gevraagd of alles kan en mag. Jan is vakkundig en geeft je ook de does en don’ts mee.
Gr. uit Friesland

--------------

M en M ut Haarlem (59jr en 45 jr)
20 juni 2024

Hi Jan,
Wij wilde je nog graag bedanken voor de mooie, fijne en veilige workshop die je hebt gegeven. Wij hebben zo'n mooie, speelse en fijne middag samen gehad. Zo heerlijk om in je gevoel te gaan en zo te ontdekken. Echt magisch!!!

--------------

P & M, Voorburg, 40 en 42 jaar
7 mei 2024

Wij zijn nog nooit zo ontspannen ergens vandaan gekomen. Enorm genoten. Jan stelde ons direct op ons gemak en nam ons mee door de hele beleving, zonder grenzen over te gaan.
We genieten nog na van de extra verbinding in onze relatie die we na deze workshop mochten ervaren. Een aanrader voor elk stel.

Dank je wel Jan
Vrienden van ons zijn daarna ook langs geweest en vonden het ook erg waardevol.

--------------

D en J uit Belgie
29 april 2024

Het is niet voor iedereen evident om een cursus tantramassage te volgen – het is toch een intieme aangelegenheid. Maar anderzijds kan je niet leren zwemmen op het droge, dus een workshop is wel fijn voor wie nieuwsgierig is naar het wat en hoe. Jan slaagt erin om koppels vooraf op hun gemak te stellen en duidelijke afspraken te maken rond wat er wel en niet kan worden aangehaald. Binnen die grenzen zoekt hij naar wat en hoe koppels willen leren ontdekken rond tantra massage. Ons is heel wat bijgebleven, en we gaan dit zeker achteraf thuis overdoen en verder uitproberen... Een aanrader!

--------------

A & J
18 april 2024

De workshop ervaarden wij als een mooie ervaring met veel leerzame tools.
Jan informeerde regelmatig bij ons of alles nog goed voelde en respecteerde onze grenzen.
Achteraf vonden wij de sessie erg lang, intens en daardoor vermoeiend Mss volgende keer in twee keer.

--------------

Stel (46 & 54) uit Nijmegen
6 april 2024

We hebben de tantramassage gevolgd met Jan. In een ontspannen, besloten en veilige sfeer hebben we kunnen beleven wat tantra inhoud. Een waardevolle toevoeging op je relatie die veel nieuwe inzichten met zich meebrengt. Zeker een aanrader om te doen!

--------------

Stel uit gemeente Horst aan de Maas
18 maart 2024

We zijn erg dankbaar voor een middagsessie sensueel masseren onder begeleiding van Jan. We hebben hem als zeer correct, respectvol en professioneel ervaren. Het heeft onze intieme relatie weer een boost gegeven. Hij voelt haarscherp aan waar onze grenzen liggen. En door de open sfeer, die er al vrij snel ontstond, ervaarden we de vrijheid en de veiligheid om tot nieuwe ontdekkingen te komen.

--------------

Stel (27 en 29) uit Den Bosch
9 maart 2024

Wat een unieke ervaring! We wisten van te voren niet wat we moesten verwachten en waren positief verrast door de leuke en leerzame workshop partnermassage van Jan. We werden erg warm ontvangen en we kregen eerst een duidelijk uitleg over wat ons te wachten stond. Wat volgde was een hele prettige en fijne workshop waarbij Jan ons erg op ons gemak stelde en echt de tijd nam om ons lekker te laten ontspannen. Zeker een aanrader!

--------------

Een koppel uit België
29 januari 2024

Echt wel mind blowing experience. Een begin met enige schroom maar Jan begeleidt superprofessioneel en met een perfecte dosis tact dus al snel verdwijnt de terughoudendheid. Een verrijkende ervaring voor elk koppel. Warm aanbevolen.

--------------

Pascal en Monique
31 januari 2024

Jan stelde ons vanaf het eerste moment op het gemak, terwijl een workshop tantra massage toch erg intiem is. Zijn instructies zijn helder, hij neemt je mee in de filosofie erachter. De massageruimte biedt een perfecte setting. Louter lof!

--------------

O is (56) en W (47) uit gem. Castricum
29 december 2023

Het is al even geleden dat we bij je zijn geweest maar we willen graag nog even een recensie schrijven.
We hebben echt ontzettend genoten. Ondanks dat we veel te laat bij jou aankwamen vanwege veel files onderweg, werden we ontzettend hartelijk en warm ontvangen.
Ik had de massage kado gegeven aan mijn vriend. We zijn pas een aantal jaar samen en vinden het heel fijn om leuke dingen samen te doen dus dit leek me een mooie aanvulling:-) Hoewel we het beiden erg spannend vonden, stelde je ons meteen op ons gemak. Met je rustige stem leidde je ons door de massage heen. We hebben zeker nieuwe dingen geleerd en vonden het ontzettend fijn en liefdevol. We hadden er meteen een paar overnachtingen aangeplakt. Zo konden we heerlijk nog een paar dagen nagenieten. We hebben dezelfde avond nog een massagetafel gekocht en gebruiken die regelmatig! Heerlijk! Jan bedankt en wie weet komen we nog eens terug.

----------------------

Een koppel van 36 en 33 uit Utrecht
10 december 2023

We wilden je nog een keer bedanken voor de sessie van vorige week vrijdag. We vonden het fijn en ook heel waardevol voor onze relatie. Hopelijk kun je nog veel andere stellen helpen met een laagje dieper komen in hun relatie en meer genegenheid voor elkaar leren tonen!

----------------------

N en G
29 oktober 2023

We hebben heerlijk kunnen nagenieten! We vonden het erg fijn, respectvolle, relaxte setting en ook leuk. Nu al zin in om het samen thuis uit te proberen 🙂

----------------------

R en N
28 oktober 2023

We waren beide nogal 'loom' na de workshop, het was een bijzondere ervaring en weer wat bijgeleerd. We gaan nog vaak van jouw tips genieten tijdens onze massages, nogmaals bedankt voor de workshop.

----------------------

Leon (46) en Mariëlle (45)
18 oktober 2023

Hallo Jan,
Bij deze willen we jou heel erg bedanken voor een bijzondere en fijne ervaring.
Door jouw discretie en rust voelden wij ons meteen op ons gemak en konden wij ons helemaal er aan over geven.
Wij komen graag nog een terug!!
Namasté

----------------------

T&I, m/v, middelbare leeftijd
1 aug 2023

Wij hebben de afspraak om 1x per maand iets voor de ander te organiseren. We hadden al vaker tantra/sensuele massage besproken, maar de stap nooit durven zetten. Voor beiden is dit ons tweede huwelijk wat de afgelopen periode zeker gespannen was. Hierin zijn we elkaar ook kwijt geraakt, zeker op het gebied van intimiteit.
Jan nam de tijd om mails te beantwoorden, vragen te beantwoorden. Ook bij de kennismaking nam hij de tijd en toonde hij interesse in het belang van intimiteit binnen onze relatie. Dit was prettig. Beiden werden we bepaald bij het belang de ander lief te hebben en te zoeken naar een nieuwe vorm die goed voelt.
Jan begeleidt stapje voor stapje de massage. Geeft tips, neemt je handen mee. Maar let ook goed op hoe je als gever in je lijf zit. Op een heel subtiele maar veilige en prettige manier neemt hij je mee op reis en checkt doorlopend of het nog oke is voor beiden.
We hebben echt genoten. Veel geleerd van de tips en info die Jan geeft.
Het was absoluut een waardevolle investering in onze relatie en we gaan hier zeker mee aan de slag!

----------------------

Koppel m/v 50/45 jaar.
28 juli 2023

De sensuele tantra massage als verrassing gekregen van mijn partner voor mijn 45e verjaardag. Ik had me geen mooier kado kunnen wensen. Wij zijn nu 1 jaar samen en ontdekken elkaar nog steeds elke dag. Deze massage sloot daar heel mooi op aan. Jan stelde ons, en vooral mijn partner erg op zijn gemak. Met van tevoren heel wat zenuwen over naakt zijn in aanwezigheid van iemand anders, was dat bij aanvang van de massage gelijk over. Jan begeleide ons door de massage heen met zijn rustige stem. En liet ons met ons twee genieten van elkaars aanrakingen. Wij zijn van plan dit thuis lekker voort te zetten. En wie weet in nabije toekomst gaan we toch nog ns terugkomen bij Jan voor een vervolg.

----------------------

M&H
5 mei 2023
Hoi Jan,
Bedankt voor deze mooie ervaring vanmiddag!!
We hebben genoten
Groetjes
M&H

----------------------

E&J 28&30 jaar
14 april 2023
Wij hebben de romantische partnermassage workshop gevolgd bij Jan. Een workshop die zoveel meer inhoud dan masseren alleen. Elkaar zien, waarderen en liefhebben op een hele mooie, warme en romantische manier. We vonden het best spannend, twee vrouwen, geen ervaring met massages en niet wetende wat we precies konden verwachten. Toen we eenmaal binnen waren viel die spanning meteen van ons af. Wat is Jan een fijne, open man! Hij ziet binnen no time hoe jij en je relatie in elkaar steekt en wat je nodig hebt. Een rustige en fijne manier van begeleiden door het masseren heen, om eigen en elkaars grenzen te verkennen en daarbinnen te bewegen. Voordat we het wisten waren er al meer dan 2,5 uur voorbij. Wij hebben er intens van genoten, komen zeker nog eens terug en kunnen het iedereen aanraden!
Een heerlijke workshop om de verbinding in je relatie weer opnieuw te ontdekken.

----------------------

Raymond en Vera
25 maart 2023
Een heerlijke tantra massage mogen ervaren. In het begin was het best spannend. Maar we werden door de goede uitleg gerust gesteld. Tijdens de workshop werden we goed ondersteund door de uitleg van hoe we het het beste konden doen. We gaan deze vorm van massage ook toe passen in ons leven om het ombeurte bij elkaar toe te passen. Om zo weer meer tot elkaar te komen. Nog maals dank voor de goede uitleg en misschien tot een volgende keer.

----------------------

Saskia & Dennis
18 februari 2023
Onlangs hebben mijn partner en ik bij Jan de workshop Partner Massage gevolgd. We zijn als stel nog niet eens zo lang bij elkaar maar op zoek naar een beetje meer. Vanuit mij was het een cadeau voor ons 1 jaar samen zijn. Ik zeg eerlijk dat ik het wel een beetje spannend vond ook omdat ik niet wist wat ik er precies van kon verwachten. Ook vond ik de klik met de Jan heel belangrijk en wist ik niet hoe dit zou gaan verlopen. Maar al die twijfels waren meteen weg toen we met Jan kennis maakte op de locatie. Wat een fijn en warm persoon en wat een fijne locatie, we waren beide meteen op ons gemak.
Eerst even relaxt kennis maken en heel rustig wat informatie doornemen. Heel fijn om zo snel op je gemak te zijn zodat je ten volle van de massage kan genieten. Heel leerzaam en ook een heel prettige ervaring. Ik kan dit iedereen aanraden en we gaan ook zeker nog een keer terug voor een vervolg. Nogmaals bedankt Jan voor deze fijne dag. Groeten Saskia & Dennis.

----------------------

Tessa
12 februari 2023
Wat hebben wij genoten van de sensuele tantra massage bij Jan. Het was voor ons een hele nieuwe ervaring, daarom vonden wij het ook wel spannend. Maar Jan zorgde voor een hele fijne professionele sfeer, waarbij je echt jezelf kon zijn en goed kon voelen waarbij je je prettig voelde. Wij hadden gekozen voor de lange versie van 3,5 uur. Dat leek van tevoren heel lang, maar dat hebben wij niet zo ervaren. Integendeel. Doordat we ons helemaal konden overgeven in het moment, was je je niet bewust van de tijd.
We hebben tijdens de sessie elkaar op een andere manier leren aanraken en nieuwe gevoelens ontdekt. We konden niet wachten om daar thuis verder mee aan de slag te gaan.
Bedankt voor deze verrijking Jan!
Nog een fijn weekend en tot een volgende keer 🙂

Groetjes, Tessa

----------------------

T&E
5 januari 2023
Ik kan niet anders zeggen dan geslaagd! Als twee nerveuze pubers kwamen we bij jou aan. Binnen zeer korte tijd op ons gemak, waarna wij ons konden ‘overgeven’ aan elkaar. Erg genoten, ook letterlijk. Een verrijking in intimiteit voor elkaar, dankjewel.
En nu, tijd voor elkaar maken, aandacht geven en nemen van de liefde. Gaan we doen!
Dank je hartelijk

----------------------

P&B
31 december 2022
We nagenieten nog steeds van een heerlijke tantra massage bij Carpe Diem op Oudejaarsdag! Wat een fijne afsluiting van een heerlijk jaar en we zijn in ultiem geluk en verbinding gestart met ons nieuwe kalenderjaar samen! Een prachtig cadeau gekregen van lieve vrienden, iets wat we onszelf wellicht nooit cadeau zouden doen. De setting is zeer rustgevend, we werden meteen enorm gerust gesteld en respectvol ontvangen en begeleid! Zeker een aanrader om je relatie een boost te geven, even in het moment samen te zijn en elkaar op een andere manier aandacht te geven! Wij gaan nog even verder met genieten
Groetjes P&B

----------------------

Ruud en Astrid
25 oktober 2022
Allereerst dank voor de zeer prettige middag. Het was voor mij een beetje aftasten. Ik heb inderdaad gezocht ooit op partner massage, maar wilde absoluut niet in een of ander vreemd iets terecht komen. Jij maakte direct een professionele en serieuze indruk en dat blijkt inderdaad te zijn uitgekomen.
Ik heb zelf verrassend veel geleerd en ik vond het voor mij persoonlijk een hele leerrlijke middag en daarvoor dank.Maar ook Astrid was zeer zeer positief en dat merkte ik al tijdens het masseren. Ze stelde zelf voor om de tantra massage te boeken.

----------------------

Melissa
31 oktober 2022
Wij zijn een stel eind 20 en vonden het wel een beetje spannend om een tantra massage te doen met iemand erbij. Maar wel nieuwsgierig.. De veiligheid en discretie zijn vanaf het begin af aan benoemd en voelbaar. Door deze veiligheid en de verschillende manieren van masseren, is het ook echt mogelijk om uit het hoofd te komen en vanuit overgave van elkaar te genieten. Dit in verbinding en op een ontspannen manier met elkaar.. en met jezelf. Ook al is het een beetje spannend.. het is een mooie en andere manier van met elkaar in verbinding komen.''

----------------------

L&S
17 oktober 2022
Ik en mijn vriend hebben de workshop Romantische Partnermassage gedaan. Ik was in het begin veel in mijn hoofd bezig (technieken, hoe werkt masseren, waar begin ik) maar Jan had dat snel door en zorgde ervoor dat ik kon ontspannen. Hij sprak op een vrije manier over liefde, rust, aanraking en seksualiteit en praatte ons daarmee als het ware door de workshop heen. Hoewel de workshop uiteindelijk iets meer seksualiteit/sensualiteit bevatte dan ik verwacht had, gingen wij wel met een prettig gevoel naar huis omdat Jan tijdens de workshop bleef vragen wat wel of niet goed voelde. Als je een beetje weet waar je eigen grenzen liggen en wat je uit de workshop wilt halen, is dit zeker een aanrader. Voor ons was het een liefdevolle ervaring.

----------------------

N&D
13 oktober 2022
Ik liep vast met mijn partner op intimiteit .
Je hadden een jaar en voor beide was het moeilijk.
Gek he, vooral pijnlijk besef , terwijl je in begin van je relatie zit en je verstijfd tijdens seks of intiem zijn van angst of blokkade.
Maar eigenlijk ook niet , beide hadden we een verleden in misbruik van je lijf.
Hoe is dat elkaar echt voelen ruiken open stellen grenzen als je dat nooit juist hebt geleerd?
Daar stonden we.. Tantra massage..
Jan stelde ons op gemak , was lief en voelde veilig.
Wat ik daar voelde voor mijn partner en andersom heeft mijn leven veranderd.. Het heeft een wond geheeld.. We zijn er nog niet maar wat ben ik dankbaar voor deze ervaring !

Jan , Dankjewel je gaf kleur warmte veiligheid en daarnaast ben je een mooie persoonlijkheid !

Aanrader! Liefdevolle knuffel

----------------------

J en M
9 oktober 2022
We hebben zeer genoten van het hartelijke ontvangst van Jan en de uitgebreide uitleg over de sensuele tantramassage voor partners die we zouden gaan geven/ontvangen. Jan is heel kundig en probeert in te spelen op de gevoelens of issues die er op dat moment spelen bij jezelf, of in je relatie. Je komt als herboren terug, met een hoop tips en trucs om thuis op verder te borduren.

----------------------

L&N
19 september 2022
Een hele mooie ervaring om je als stel (nog) dichter bij elkaar te brengen. Jan is een open, respectvolle man en blijft tussendoor steeds checken of alles goed gaat en of je wat nieuws wil uitproberen. M'n partner was in het begin een beetje nerveus, maar doordat Jan rustig de tijd nam om dingen uit te leggen ebte dit al snel weg. We hebben er allebei heerlijk van kunnen genieten en ook wat nieuwe dingen geleerd. Gaan thuis zeker met de tips&tricks aan de slag. Bedankt Jan!

----------------------

Dennis 27 & Anna 28 jaar
8 september 2022
Er zit meer achter het fysieke en tastbare van de mens. Hoe diep kan je reizen in het gevoel van liefde? Omdat mijn partner en ik graag de liefde en connectie dieper met elkaar aan wilden gaan, hebben wij bij Jan een tantra massage geboekt.
Zonder verwachtingen en met een open mind zijn wij de praktijk binnen gestapt.
Wauw, na afloop hebben wij even zonder woorden gezeten… Nog nooit eerder hebben wij zo'n intense, bijzondere en liefdevolle ervaring mee gemaakt.
Jan is zó professioneel, bekwaam maar vooral zó liefdevol en warm in het begeleiden. Wat een passie, connectie en diepgang kwam er naar voren.

Lieve Jan, wij zijn je zo ontzettend dankbaar voor het verruimen van onze geest en het verbreden van ons perspectief op zoveel verschillende vlakken. Wij hebben zoveel mogen leren, beleven en ontdekken. En vooral hebben wij weer Vrijheid mogen ervaren, wat we doorgaans in ons hoofd zoveel beperken.

Het is niet makkelijk en vanzelfsprekend om je zo kwetsbaar op te stellen tegenover iemand die je niet kent, maar wij hebben ons zo op ons gemak gevoeld bij jou. Wij voelden ons vrij.
En wij komen zeker nog terug om meer van jou te mogen leren.

Namasté

----------------------

Mieke
27 augustus 2022
Workshop gevolgd bij Jan van Carpe Diem. Hij stelt je op je gemak en begeleidt je subtiel. Een waardevolle workshop om samen met je partner te volgen. Fijne communicatie.
En we hebben er een mooi weekendje Weert van gemaakt door in de buurt te overnachten bij een B&B in het groen.
Bedankt, Jan!

----------------------

Stel uit België (Antwerpen), 46 en 47 jaar
23 augustus 2022
Dag Jan. Een paar dagen geleden volgde ik met mijn partner bij jou de tantramassage. Wat was dat een fijne ervaring!
Ik voelde me na afloop helemaal ontspannen en vrij in mijn lichaam. Dit was echt de eerste keer dat ik zo vol overgave kon liefhebben en liefde kon ontvangen. Ik voel me sinds deze workshop vrijer, opener en veel dichter bij mezelf. Ik voel minder remming bij het vrijen en geniet enorm van onze intieme momenten.
Ook mijn partner heeft de massage ervaren als een sensuele ontdekkingstocht waarbij we beiden veel dichter bij elkaar kwamen te staan. Ik ben er zeker van dat dit geen kortstondig gevoel is maar iets moois, dieper en blijvend in onze relatie. En dit terwijl onze relatie al erg goed was.
Nochtans was ik net voor de workshop erg zenuwachtig en vroeg ik me af of dit wel een goed idee was . Ik vond het zo eng en was bang dat ik het niet zou kunnen.
Maar die angst maakte al snel plaats voor een gezonde spanning om in deze sensuele reis te duiken. Jan heeft een gave om gerust te stellen, vertrouwen te geven en tegelijkertijd ook aan te moedigen.
We plannen vanaf nu onze tantra-massagemomentjes thuis zeker in.
Jan, bedankt om ons deze belevenis mee te geven. Ik vermoed dat je ons nog terug zult zien voor een vervolg.

----------------------

Leroy (31)en Eileen(26)
Workshop Romantische partnermassage
24 agustus 2022
Het leek ons leuk om een keer wat handige tips te krijgen voor het masseren en zo kwam  en we via surprise factory terecht bij carpe diem. We wisten totaal niet wat we eigenlijk moesten verwachten omdat het ook ergens thuis was dus we vonden het wel even spannend. Maar eenmaal daar en gedurende workshop merkte we al gauw dat het super was! Op een leuke en fijne manier toch wat dichter tot elkaar kunnen komen met handige massage technieken.

----------------------

Esther en Dick
Workshop Sensuele Tantramassage
29 juli 2022
ik wil je nogmaals hartelijk danken voor de workshop die we vanochtend bij je mochten volgen. Uiteraard hebben we er nog over nagepraat en geconstateerd dat we er beiden van genoten hebben. Je manier van werken gaf vertrouwen en stelde ons erg op het gemak.
Ongetwijfeld nemen we nog een keer contact op voor een verdiepingssessie.

----------------------

E en R
Workshop Sensuele Tantramassage
28 juli 2022
Hoi Jan,
De passie die mijn partner en ik voelen voor elkaar is met deze tantra massage verdiept.
Precies wat ik voelde bij de beschrijving op je website over de partner cursus.
Aangezien we nog +40 jaar op een liefdevolle manier en met meer verdieping oud willen worden, leek me dit een waardevolle cursus. Jouw begeleiding hebben wij ervaren als heel natuurlijk en prettig.
Comfortabel en toch iets nieuws doen.
Op zo'n lichte, zachte manier van aanraken was even schakelen voor ons, maar daar vinden we wel onze weg in. Ook vroeg je duidelijk en tijdens te massages geregeld of het goed voelde. Ook hoever we (tijdens) de masssage wilden uitbreiden. Alles mag en kan en niks hoeft.
En of we ons er ontspannen en goed bij voelde. Dat was het zeker.
Ik merk dat we elkaar al anders aanraken op de dag door. Het is verweven door momenten heen.
We kijken ernaar uit om tantra momenten / uren te hebben en zo de ander veel liefde en respect te geven en te laten voelen. Afgelopen weekend hebben we op wolkjes doorgebracht na de massage.

Dank je wel voor wat je ons gegeven hebt.

----------------------

A en R
Workshop Sensuele Tantramassage
3 juni 2022
Hoi Jan,
Bedankt voor de workshop. We hebben het beiden als bijzonder ervaren en ook naar elkaar aangegeven dat het goed is dit soort dingen samen te ondernemen om elkaar en samen dingen te ontdekken.

----------------------

Stel van 30 en 33 jaar uit Leiden
Workshop Romantische partnermassage
21 mei 2022
Hartelijk dank voor de partnermassage. Wij hebben een hoop geleerd en zullen dat in de toekomst zeker toepassen.
Voor ons was het initieel een spannende ervaring, jouw passie en respectvolle omgang hebben dit voor ons een succes gemaakt.

----------------------

M en O, 41 en 42 jaar
Workshop Sensuele Tantramassage
9 januari 2022
Een romantisch cadeau!
Mijn partner was bijna jarig, en dit jaar wist ik echt niet wat ik haar moest geven. Zij gaf aan dat ze graag een romantisch cadeau wilde hebben. Via internet heb ik gezocht op "romantisch cadeau" en kwam ik uit bij een workshop sensuele tantramassage. Ik had hier geen ervaring mee, maar het leek mij wel een bijzondere ervaring. Omdat ik niet wist wat de workshop precies inhield en wat mijn partner ervan zou vinden heb ik besloten om Jan te bellen. Aan de telefoon vertelde Jan over deze workshop, de aandacht en liefde voor elkaar en dat je zelf je grenzen aan kan geven. Niks moet. Wij hebben momenteel een druk leven. Beide een volledige onregelmatige baan, een kluswoning, paarden als hobby en ook nog 2 jonge kinderen (2 en 6) die ook erg aanwezig kunnen zijn. Tijd voor elkaar is dan soms lastig te vinden, terwijl dit wel heel belangrijk is. Ik heb daarom besloten om voor deze workshop te gaan. We hebben er meteen maar een weekendje Weert van gemaakt. Weert is overigens een hele mooie stad.
Op 5 november 2021 zijn wij met een gezonde spanning naar Weert afgereisd. Bij aankomst wist Jan ons meteen op ons gemakt te stellen. We hebben beide genoten van de massagesessie. Wij vonden het een geweldige en bijzondere ervaring die we niet snel zullen vergeten. Het is echt een aanrader.
Jan, bedankt voor deze geweldige ervaring.

----------------------

Dennis 27 & Anna 28 jaar
Workshop sensuele tantramassage.
19 november 2021
Er zit meer achter het fysieke en tastbare van de mens. Hoe diep kan je reizen in het gevoel van liefde? Omdat mijn partner en ik graag de liefde en connectie dieper met elkaar aan wilden gaan, hebben wij bij Jan een tantra massage geboekt.
Zonder verwachtingen en met een open mind zijn wij de praktijk binnen gestapt.
Wauw, na afloop hebben wij even zonder woorden gezeten… Nog nooit eerder hebben wij zo'n intense, bijzondere en liefdevolle ervaring mee gemaakt.
Jan is zó professioneel, bekwaam maar vooral zó liefdevol en warm in het begeleiden. Wat een passie, connectie en diepgang kwam er naar voren.

Lieve Jan, wij zijn je zo ontzettend dankbaar voor het verruimen van onze geest en het verbreden van ons perspectief op zoveel verschillende vlakken. Wij hebben zoveel mogen leren, beleven en ontdekken. En vooral hebben wij weer Vrijheid mogen ervaren, wat we doorgaans in ons hoofd zoveel beperken.

Het is niet makkelijk en vanzelfsprekend om je zo kwetsbaar op te stellen tegenover iemand die je niet kent, maar wij hebben ons zo op ons gemak gevoeld bij jou. Wij voelden ons vrij.
En wij komen zeker nog terug om meer van jou te mogen leren.

Namasté

----------------------

B en S uit Tilburg, beiden 55 jaar
Workshop sensuele tantramassage
13 november 2021

Wij hebben de workshop bij Jan als heel prettig ervaren. Hij wist goed af te stemmen op het tempo en de mate van intimiteit die wij als koppel prettig vonden. Zijn begeleiding vonden wij respectvol en uitnodigend waardoor we zijn workshop van harte aanbevelen.

----------------------

H (34) en Y (42)
Workshop sensuele tantramassage
3 november 2021
Toen ik van mijn echtgenote de cadeaubon ontving voor de tantramassage stond ik even perplex
Beide zijn we eerder teruggetrokken bescheiden persoonlijkheden en was daarom verbaast. Het heeft wat geduurd voor we de stap gezet hadden om uiteindelijk te boeken maar plots was alles geregeld en was de dag daar..
Met een bang hart zijn we aan het avontuur begonnen maar al snel waren we op het gemak gesteld door jan en zijn wijze van werken. We zijn begeleid door hem en door een heel avontuur gegaan van gevoelens, contacten en technieken die tot op vandaag nog steeds nazinderen.
Onze pasionele vlam die even heel stil was door werk en druk gezinsleven is terug aangewakkerd.

----------------------

K en F
Workshop sensuele tantramassage
25 september 2021

Wij vonden de begeleiding te snel en te sturend. Jan zei dat hij er voor ons zoveel mogelijk uit wilde halen maar door de te 'enthousiaste' begeleiding konden we weinig verbinding maken en vonden we het moeilijk om onze eigen grenzen aan te geven. Achteraf voelde het voor ons te erotisch en buiten onze comfortzone. Ons advies is om hierin meer ruimte en een betere begeleiding te geven.

----------------------

E(32) en T (38)
Workshop sensuele tantramassage.
12 juli 2021
Hi Jan, we hebben er ontzettend van genoten en een heerlijk weekend gehad. Dank voor de goede zorgen en fijne begeleiding.
Groet E en T

----------------------

Femke en Jeroen (46)
Workshop sensuele tantramassage.
5 juli 202

We hebben deze workshop gekozen om samen tijd met elkaar door te kunnen brengen. Het elkaar masseren klinkt heel ingewikkeld, maar blijkt met wat goede begeleiding heel natuurlijk. De sfeer is gemoedelijk en omgeving is prettig waardoor je je helemaal kunt overgeven aan elkaar. Jan heeft een goede mix tussen begeleiden en zelf laten ervaren. Hij leidt je door drie uur massage heen, waarbij eventuele onzekerheden als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het was voor ons dan ook een zeer prettige ervaring die we iedereen van harte aanbevelen. Je merkt dit vooral in de periode na de massage dat je bewuster fysiek contact met elkaar maakt.

----------------------

M&M
Workshop sensuele tantramassage.
4 juli 202
Goedemiddag Jan,
Vorige week waren we bij je voor een bijzondere, open en verbindende ervaring.
Zowel fysiek als emotioneel. Het is krachtig de werking en het effect ervan ook na de tijd zo te kunnen blijven waarnemen.
Gaaf en bijzonder hoe je dit vol overgave en passie in verbinding doet en aanboorde bij ons.

----------------------

Man en vrouw (42 jaar)
Workshop sensuele tantramassage
4 mei 2021

Al gaven we elkaar al wel vaker massages; deze manier van masseren en intimiteit was toch echt wel next-level. In een rustige en prettige omgeving weet Jan je heel snel op je gemak te stellen en neemt hij je samen mee in een bijzondere ervaring die wij nu ook thuis beleven. Wat ons betreft een aanrader.

----------------------

Lars (31) en Annick (29)
Workshop romantische partnermassage
3 mei 2021

Hi Jan, We willen je nogmaals bedanken voor de bijzondere ervaring. Het was erg fijn om samen de connectie te zoeken, onder perfecte begeleiding van jou. Dank!

----------------------

Patrick en Angelique
Workshop sensuele tantramassage
3 mei 2021
Hoi Jan,
We willen jou graag enorm bedanken voor de geweldige ervaring die je ons hebt gegeven. We kwamen met rode wangen voldaan thuis. Wat een fijne, respectvolle en openminded instelling en aanpak heb jij zeg. Je bent een echte professional die de fijne kneepjes van het vak goed beheerst. We voelden ons al gelijk op ons gemak. Bij binnenkomst nog ietwat onwennig doordat het een woonhuis was, maar toch al na de eerste paar minuten waanden we ons in een hele andere wereld. Goed gedaan zeg!
Je hebt onze wensen en grenzen eerst goed afgetast een hebt het fijne vermogen om jouw handelen daarop aan te passen. Prachtig. Je hebt ons allebei een flinke dosis inspiratie gegeven en laten zien dat we ondanks onze eigen bedrevenheid nog ver ver ver van uitgeleerd zijn. We hebben al een thuis sessie gedaan waarbij ik hem heb gemasseerd. Langzaam gaan wij onszelf met jouw input leren wat we het fijnst vinden en hoe we dit naar een hoger niveau kunnen tillen. Het lijkt ons dan ook geweldig om dan na een tijd een nieuwe sessie te boeken in Weert of bij ons om te zien of je ons nog verder kunt ontwikkelen en/of opfrissen wat wij wellicht vergeten zijn.
Jan, enorm bedankt voor jouw fijne inspiratie en begeleiding. We kijken er beiden met grote tevredenheid en een ondeugende lach op terug. Je hebt onze verwachtingen (voor zover die er waren) absoluut overtroffen.
Gulle groet,
Patrick en Angelique

----------------------

Leeftijd 54 en 56 jaar
Workshop sensuele tantramassage.
31 maart 2021

Enkele weken geleden de workshop gevolgd bij Jan, hij stelt je direct bij binnenkomst heel erg op je gemak. Fijne zachte muziek, fijne ambiance, fijne olie en een zalige massage gekregen en gegeven aan elkaar begeleid door Jan, ik raad echt iedereen aan omdeze workshop te volgen, het is echt een groot cadeau voor onze relatie.

----------------------

J + K (47+41 jaar)
Workshop sensuele tantramassage.
8 maart 2021

Wij zijn 3 weken geleden bij jou geweest voor 'n sensuele tantramassage. Het was voor ons best spannend want zoiets hadden we nog nooit gedaan samen. Je stelde ons meteen op ons gemak en er was 'n relaxte en ontspannen sfeer. Mijn man werd eerst gemasseerd door mij en daarna werd ik door hem gemasseerd. Jan daagde ons uit om nieuwe grenzen op te zoeken en alle gevoelige plekjes te leren kennen. Maar niets moet en alles mag...... Het was 'n mooie en bijzondere intieme ervaring waardoor we een nog diepere verbinding met elkaar kregen. We leerden elkaars lichaam nog beter kennen en het heeft onze relatie nog meer versterkt. Inmiddels hebben we de massage thuis ook al diverse keren toegepast met heerlijke warme olie erbij die we bij Jan gekocht hadden. Jan, namens ons allebei bedankt voor deze bijzondere intieme ochtend die we gehad hebben en wellicht tot ziens. Zeker 'n aanrader voor ieder stel.

----------------------

Vrouw 44 man 50
Workshop sensuele tantramassage.
6 maart 2021
Ik (vrouw) kwam dit tegen op internet, toen ik op zoek was naar een origineel valentijnskado. Gebeld naar Carpe Diem, met Jan gesproken en meteen enthousiast geboekt. Toen kwam de datum dichterbij en vonden we het toch wel heel erg spannend.
Zoals alle verhalen van mensen die ons voor geweest zijn, kan ik alleen maar zegge het is waar. Jan is een hele fijne man die je op je gemak stelt, alles mag niks moet!
Het was een hele fijne, leuke en leerzame ervaring. Tijd voor elkaar en vooral genieten!
Een aanrader dus *****

----------------------

R en K (beiden 40jr.)
Workshop sensuele tantramassage.
3 maart 2021

Wow, wat een beleving! Ik wilde K verrassen met deze sensuele massage. We hadden ooit eerder een soort van tantra massage gedaan. Deze was meer gericht op techniek, houding, posities...niet zozeer sensueel. Dat was voor ons al een heerlijke fijne leerzame ervaring. Met dat in ons achterhoofd zijn we naar Jan gegaan. Jan nam ons op een hele fijne geruststellende manier mee hoe we elkaars gevoel konden overbrengen door aanraking. Het hele lichaam kwam aan bod, van top tot teen . We zijn door deze ervaring op een hele andere manier dichter bij elkaar gekomen en gaan dit zeker nog verder ontdekken. Veel tips en tricks geleerd wat we meenemen om thuis verder te gaan.

----------------------

Ferry(50) en Suzanne(46)
Workshop sensuele tantramassage.
9 november 2020

Jan is een ervaren persoon die je als stel direct gerust weet te stellen en op een rustige kalme manier en met duidelijke uitleg stap voor stap wet mee te nemen in de tantra beleving. Zelfs Suzanne die zich als vrouw natuurlijk nog kwetsbaarder voelde in ontblote toestand en van nature onzeker is en meer remmingen had wist Jan op haar gemak te stellen zodat er plaats was voor een intense mooie en spannende nieuwe beleving. Kortom een aanrader voor elk stel dat zijn/ haar intimiteit een nieuwe beleving of aanvulling wil geven.

----------------------

Stel van 60 en 52 jaar.
Workshop sensuele tantramassage.
2 november 2020
Allereerst sluit ik me aan bij alles wat hiervoor geschreven is.
We hebben dankzij jou Jan een hele fijne middag gehad, het had voor mij nog wat langer mogen duren.
Het is voor ons zeer zeker een verrijking geweest. Je hebt mijn partner de zachtheid en rust gegeven om mij te masseren wat voor hem in eerste instantie best wel lang leek maar het is je gelukt, hij heeft zich helemaal door jou laten leiden. Bij mij heeft dat de deur opengezet om hem ook dat beetje vertrouwen te kunnen geven dat wat hij doet ook fijn is. Voor iemand die liever geeft dan ontvangt kan dat soms best lastig zijn maar jij hebt mij laten zien om te voelen wat er gebeurd. Liever gezegd te leren ontvangen, te ontspannen.

We zijn de dag door verder heel relaxed geweest, je krijgt hierdoor toch een heel ander gevoel. Je zit samen in een bubbel waar je niet uit wil. Deze massage brengt je zoveel meer dan dat je eigenlijk had verwacht.

Ik/wij vonden je een hele fijne coach en heb me door jou aanwezigheid niet één keer ongemakkelijk gevoeld.
Warmte vanuit jou, dat was wat ik voelde. Het was prettig, vertrouwd en liefdevol!!!
We komen graag nog een keertje terug.

---------------------

Marko en Marianne
7 oktober 2020

Ons bezoek aan Jan was een kado voor onszelf om onze drie jaar relatie te vieren. Een echt liefdeskado. Leuker en liefdevoller dan zo maar een kado. Beetje spannend bij aanvang, wat te verwachten en ons hieraan overgeven. Het liefdevol aanraken was een bevestiging van ons gevoel voor elkaar. Jan stelde ons op ons gemak. De ruimte was warm en de juiste sfeer. Voor ons zal tantra zeker een plekje krijgen in onze relatie.

------------------

Ron en Tanja, 51 en 47 jaar
26 september 2020
Warme vertrouwelijke geruststellende sfeer. Concrete toepasbare liefdevolle dingen geleerd. Nog meer verbonden met elkaar, hetgeen zich nu voortzet.
Groetjes Ron en Tanja

------------------

T&A 21 jr en 20 jr
Workshop sensuele tantramassage.
8 september 2020

Wij T & A zijn met wat zenuwen maar vooral nieuwsgierigheid deze massage ingegaan. Direct bij binnenkomst kregen we een warm en zacht welkom van Jan, hierbij werden we gerust gesteld en kregen we voldoende tijd alleen om aan de omgeving te wennen. Tijdens de massage was Jan duidelijk over de technieken en respectvol naar onze wensen. Jan daagde ons uit om grenzen op te zoeken en als je dat wilt eens een stapje verder te gaan. Niks moet, alles kan! Achteraf zijn we beide enorm blij met deze ervaring en passen we de technieken nog steeds toe. Wij hopen dan ook met onze ervaring andere jonge mensen te kunnen stimuleren die twijfels hebben.

------------------

Sander (30) en Angelique (25)
17 augustus 2020
Voor Kerst hebben we elkaar een workshop Tantramassage cadeau gegeven. Na een fijn mailcontact met Jan gingen we met een open mind en geen idee wat we moesten verwachten richting Weert. Ondanks dat we het best spannend vonden, waren we vrij snel op ons gemak toen we binnen waren. Jan is een hele fijne man om mee te kletsen en binnen no time voelde het heel vertrouwd.
Tijdens de sessie kregen we een duidelijke instructie, maar voelde we de vrijheid om onze eigen weg te vinden. Hoe verder we kwamen hoe fijner het werd om elkaar aan te raken en zo dichtbij elkaar te zijn. We voelden de connectie tussen ons groeien en we vonden fijne plekjes bij elkaar die we voorheen vaak oversloegen. Na ruim een uur was het tijd om te wisselen. Tijdens het masseren voelden we niet de behoefte om met elkaar te praten, maar nu we allebei elkaar aankeken wilden we elkaar alleen maar vertellen hoeveel liefde we voelden. Aan het eind van de sessie wilden we elkaar alleen nog maar aanraken. Ook na de sessie, thuis, hebben we veel geknuffeld en nu een paar maanden later praten we er nog regelmatig over. We willen dit aan iedereen aanraden die een diepere connectie met zijn partner zoekt. Wij hebben het gevoel dat we elkaar nog beter hebben leren kennen zonder woorden en dat onze liefde groter is dan we tot nu toe hadden ontdekt. We zijn nu anderhalf jaar samen en op zoek naar manieren om onze liefde voor elkaar te uiten, en dit is zeker een prachtige manier om dat te doen.
We willen Jan bedanken voor deze prachtige sessie en we komen volgend jaar zeker nog een keer terug voor een vervolg.

--------------

L (28) en L (23)
8 augustus 2020

De ervaring die wij hebben opgedaan bij de workshop van Jan hebben wij als enorm fijn, intiem, liefdevol en verbindend ervaren. Zonder van te voren precies te weten wat de insteek zou zijn gingen wij met een (achteraf gezien) enigszins stugge houding de workshop in. Echter, door de sfeer die vanaf het begin af aan persoonlijk, privé en ontspannend was, stelden wij ons in de loop van de workshop steeds opener op. Die open houding zorgde alleen nog maar meer voor een sterkere connectie met elkaar. Hoewel die intieme openheid in het begin wat onwennig voelde om te delen met een derde persoon, creëerde Jan op een heel open en vriendelijke manier een sfeer waar wij onze eigen gang konden gaan en onze eigen grenzen konden stellen. Tegelijkertijd zocht hij samen met ons onze grenzen op, zodat wij daar misschien hier en daar een voetje of twee overheen te konden stappen. Want het is juist buiten de comfortzone waar we de verbinding met elkaar nog sterker kunnen ervaren. Hoewel wij nog steeds ervaren dat we die intieme openheid makkelijker kunnen delen wanneer wij met zijn tweeën zijn, heeft Jan er zeker voor gezorgd dat wij weten hoe het is om de verbinding tussen ons te versterken, en dat wij de grenzen kunnen opzoeken om te ervaren wat daarachter ligt.

Jan, enorm bedankt voor deze ervaring. We hebben genoten. En als jij dit leest met de vraag of deze workshop iets voor jou is? Wij raden het van harte aan, aan een ieder die open staat om aan zijn/haar liefdevolle relatie een extra verbindende laag toe te voegen.

--------------

EJ en L
3 augustus 2020
Hoi Jan,
Nu kan ik met een gerust hart Jan zeggen. We willen "u" heel erg bedanken voor de geweldige workshop die we vandaag hebben gehad. Het was ook een hele mooie sessie. Wat ons direct bij binnenkomst opviel was dat je ons aanspraak met onze naam. Je hebt je goed voorbereidt. Complimenten. Ook de sfeer was perfect. We hadden allebei ook direct een heel goed gevoel bij u. Wat heel belangrijk is in zo'n intieme omgeving. Daardoor is het gemakkelijker om je te ontspannen en er van te durven genieten. We hebben het allebei als heel bijzonder ervaren en weer fijne plekjes bij elkaar ontdekt. Genoten hebben we zeker en zijn een ervaring rijker. De rit naar huis nergens anders over gehad en nog zoveel mogelijk proberen te benoemen wat we allemaal hebben gedaan. We hebben genoten! U hebt niks teveel gezegd. We zullen zeker regelmatig op ons matrasje de nieuwe technieken toepassen en nog meer liefde naar elkaar laten voelen. Een aantal dingen die we tijdens de sessie hebben gedaan hebben we thuis en op de boot (ja, ja) ook al toegepast en weer uitgebreid nagepraat over de bijzondere ervaring. Het was geweldig en zeker voor herhaling vatbaar en komen graag weer naar Weert. Dit zullen we niet vergeten!

--------------

Leonie en Guido
2 augustus 2020

Onze workshop is al even geleden, maar langs deze weg wil ik mensen die twijfel hebben, zeggen dat het voor iedere relatie de moeite waard is om elkaar op deze manier weer te vinden. Mijn man en ik hebben de workshop tantra massage als heel prettig/ bijzonder ervaren. Jan zorgt er voor dat er een welkom gevoel is bij binnenkomst en een veilig gevoel binnen in het kennismakingsgesprek. Jan weet hoe hij om moet gaan met aanwijzingen geven en afstand nemen. Voor ons was de massagetafel geen eerste keus, door corona-maatregelen was dit wel nodig... Voor mij zorgde de tafel er in eerste instantie voor, dat het gevoel van 'massage geven' ontstond. Na een poosje kwam voorzichtig het gevoel voor 'verbinden vanuit het hart' met elkaar, en begreep ik wat Jan ons met zijn aanwijzingen wilde laten ervaren. Mijn man en ik hadden geen ervaring, dus eerst ben je volop aan het aftasten wat de bedoeling is. Technieken of dingen waar je als eerste aan denkt binnen massage zijn eigenlijk minder belangrijk als de gevoelsverbinding die je mag maken terwijl je elkaar aanraakt. De hartsverbinding maken met mijn man was een heel welkome en overweldigende emotie. Ik merk sindsdien grote veranderingen in mezelf en binnen onze relatie... In eerste instantie waren er na de workshop verwachtingen van mij naar Guido. Omdat Guido mij hierin niet tegemoet kwam mocht ik terug naar mijn leerweg om juist geen verwachtingen te hebben, maar gewoon te ervaren wat de ander wil geven. Inmiddels ervaar ik iets wat woorden niet goed kunnen beschrijven...ik maak kennis met onvoorwaardelijke liefde. Onze aanraking betekent meer, ook raken we elkaar vaker even aan in het voorbijgaan. Door deze workshop bij Jan, mijn opleiding energetische familietherapie, (stilte) meditaties /meer kunnen voelen /vaker gegrond zijn, lukt het mij om minder eisend in de relatie te staan en kan guido zijn hart open houden. Dank je wel Jan, dat je een omgeving creëert waarin wij ons vrij voelden om elkaar te ontdekken, waar energetische verbinding met elkaar te voelen is, en waar over verbinding maken open gesproken kan worden. Dit is het mooiste kado wat ik ons had kunnen bedenken voor onze 12 jarige trouwdag. Ik zie ook dat we nog heel veel kunnen groeien samen, dus we komen zeker ooit nog terug.

--------------

K&F uit België (38 en 43 jaar)
25 juli 2020

Wij hebben enorm genoten van de massagesessie bij Jan. Hij stelde ons onmiddellijk op ons gemak en leerde ons de 'kneepjes' van het vak. Wij denken nog heel vaak terug aan die namiddag in Weert, omdat het onze band heeft versterkt. En de geleerde technieken passen we nog regelmatig toe.

--------------

Wij zijn een stel van 52
18 juli 2020
Wij zijn een stel van 52 en voor Kerst kreeg ik deze workshop kado van mijn man.
Het was zeker spannend maar ook leuk om dit samen te doen. Het dagelijkse leven is druk met werk en kinderen en zo konden we daar even aan ontsnappen en ook echt tijd voor elkaar maken.
We hadden deze workshop gepland aan het begin van een lang weekend weg en dat is mede daardoor een heel leuk weekend geworden!
We voelden ons snel op ons gemak en we hebben ook echt dingen geleerd van Jan die we nog geregeld gebruiken.

Een aanrader!"

--------------

Sander en Ferdy (22/21)
11 juli 2020
Een cadeau met de insteek tot beter leren masseren, heeft geleid tot een ervaring die wij niet snel zullen vergeten.
In plaats van alleen te leren masseren, hebben wij geleerd hoe fijn het is om in contact met elkaar te staan. Ook voor een koppel van onze leeftijd (al 4 jaar samen) is een nieuwe manier van intiem, lieflijk contact een mooie stap verder in onze relatie.

Een aanrader voor iedereen, ongeacht geslacht, geaardheid en/of leeftijd.

--------------

Mick & Ingrid
11 juli 2020

Wij hebben bij Jan de cursus partnermassage gevolgd. Meteen toen we binnenkwamen hing er een prettige sfeer door de warme ruimte, kaarsjes en muziek. Omdat we het beide wel spannend vonden was het erg prettig dat Jan begon met een introductie praatje over wat we konden verwachten en hoe wij erin stonden. Daarna begon de massage. Meteen voelde het heel veilig en fijn bij Jan, hij heeft een mooie combinatie van helpen en op de achtergrond zijn waardoor wij ons nooit ongemakkelijk hebben gevoeld en ons kwetsbaar konden opstellen. Tijdens de cursus konden we zelf ervaren wat we wel en niet prettig vonden, leerden we een andere kijk op geven en nemen en hebben we elkaars lichaam op een andere manier leren kennen. Na de cursus voelde we ons duidelijk meer verbonden met elkaar en het zal dan zeker ook niet de laatste keer zijn dat we elkaar op zo'n manier masseren! Het is een bijzonder, intiem en prachtig cadeau om elkaar te geven.

--------------

Gerwin en Wianne, 29 en 26 jaar oud
10 juli 2020

We zijn met geen verwachting naar Weert afgereisd met gezonde spanning stonden we zaterdag ochtend bij Jan op de stoep. Naar uit leg hoe het ongeveer ging gingen we aan de slag. Jan stelde met alles je op gemak en eigenlijk ging alles hiernaar vanzelf dit was fantastisch ervaring die we nog vaak gebruiken en we komen zeker terug voor een vervolg. We raden iedereen aan om dit te volgen het is fantastische kado voor je relatie!

--------------

Anoniem
22 juni 2020

Nogmaals bedankt voor de workshop, het heeft ons als stel dichter bij elkaar gebracht.

Het was in het begin wel even spannend, maar je wist ons goed op ons gemak te stellen en op een prettige manier te coachen tijdens de massage.

Inmiddels heeft een bevriend stel ook een afspraak gemaakt!

--------------

F & L
14 juni 2020

Wij hebben de tantra massage bij Jan gevolgd. Het was een hele fijne en prettige ervaring, waarbij Jan voor een fijne en veilige sfeer zorgde. We hebben geleerd met meer aandacht naar elkaars lichaam te kijken en elkaar aan te raken. Zo is het geven en krijgen van een massage heel plezierig. Het heeft ons geholpen dichter bij elkaar te komen en veel meer verbinding met elkaar te voelen. Nu we thuis zijn gebruiken we verschillende manieren van elkaar aanraken, waardoor we meer verdieping in onze relatie voelen. We zouden het iedereen aanraden om eens uit te proberen.

--------------

Nienke
10 juni 2020

"Ik vond het een hele bijzondere beleving die ik nooit zal vergeten. Het was vernieuwend, intens, sensueel en verbindend. Het is een hele andere vorm van massage, waarbij zowel de gever als de ontvanger geniet. Het was niet zweverig. De sfeer in de ruimte was warm en prettig. Ook de instructies van Jan waren warm, zacht en helder. Ik voelde me helemaal op mijn gemak. Het was een eye-opener om op deze manier te masseren, zacht en sensueel. De tantra maakte dat ik na de massage over mijn hele lijf tintelde. Jan vertelde dat dat komt door alle energie die we naar mijn hart hebben gebracht. We gaan hier zeker verder mee thuis. En als we behoefte hebben aan meer, dan graag nog een keertje bij Carpe Diem."

--------------

Dirk-Jan en Vanisha
6 juni 2020

We hebben elkaar heerlijk kunnen masseren. De instructies waren duidelijk en wij als partners voelden ons meer verbonden met elkaar. Het was heel ontspannen, liefdevol en sfeervol. Jan stelde ons heel erg op ons gemak. Het was een fantastische ervaring en is zeker voor herhaling vatbaar. Het is nu heerlijk om elkaar thuis te masseren en die verbintenis met elkaar weer te voelen. Dank je wel Jan!

--------------

E&R
4 juni 2020

Voor ons 40-jarig huwelijksjubileum wilde ik voor mijn man een speciaal cadeau uitzoeken voor ons samen. Ik ben begonnen met zoeken en kwam ik de workshop: Sensuele Tantramassage met je partner tegen. Dit leek me een perpect cadeau, wel heel spannend.

Op de dag van de afspraak stonden wij om 10 uur bij Jan voor de deur. Hij opende de deur met een grote glimlach. Dit stelde mij meteen op mijn gemak.

Na de kennismaking en plaats te hebben genomen in de sfeervolle kamer op de nieuwe locatie vroeg Jan naar onze verwachtingen en gaf hij rustig uitleg over de workshop en maatregelen met betrekking tot corona.

Jan legt de technieken goed uit en geeft ook goede instructies indien nodig. Verder stelde hij mij zeer op mijn gemak. Ditzelfde ook voor mijn man. Ikzelf vind het moeilijk me te ontspannen en me over te geven aan wat er gaat gebeuren. Ik denk dat het Jan toch goed gelukt is dit te bereiken.

Het was een fantastische ervaring. We genieten er nog steeds van na. We zouden dit al 30 jaar eerder hebben moeten doen. De rust die ervan uitgaat en het samenvloeien en de liefde van je partner voelen is een geweldige ervaring!

We hebben deze workshop al aan vrienden aangeraden.

Voor ons is de volgende afspraak al ingepland bij Jan.

Bedankt voor deze fijne en liefdevolle workshop.

--------------

J en K uit Eindhoven
16 mei 2020

Beste Jan,

We willen je bedanken voor een bijzondere ervaring in deze Corona tijd. In januari had ik mijn vriend de workshop cadeau gedaan, zonder precies te weten wat ik me bij een tantramassage moest voorstellen. Onze afspraak moest helaas worden afgezegd door de lockdown, maar door versoepeling van de maatregelen konden we vandaag toch komen. De behandelruimte op je nieuwe locatie ziet er sfeervol uit en we hebben daar een fijne en veilige sfeer mogen ervaren.

We vinden deze workshop (zeker in deze Corona tijd waar veel dingen niet kunnen) een aanrader voor ieder stel dat wel wat ontspanning kan gebruiken.

Hartelijk dank.

--------------

M & W uit Gent (Belgie)
29 februari 2020

Hallo Jan, allereerst bedankt voor de ontzettend leuke en fijne ervaring die wij hebben beleefd! Jan verwelkomd je zeer fijn waardoor je je direct op je gemak voelt. Na een korte kennismaking en uitleg hebben we ons verkleed om vervolgens plaats te nemen in de massageruimte. Jan legt je de technieken goed uit en geeft goede instructies waar nodig. Naast dat het erg leerzaam was was het ook een heerlijke fijne ervaring. Compliment hoe Jan je leert om de rust te vinden. Zelfs voor een persoon met adhd. We gaan zeker nog eens terug komen voor een vervolg. Tot een volgende keer!

--------------

J en M
16 februari 2020

Na wat zenuwachtig voor de ingang van carpe diem heen en weer lopen toch maar op de bel gedrukt. Jan opende met een grote glimlach de deur en de eerste zenuwen gleden van me af.

Nadat we plaats hadden genomen begon Jan te vertellen en het een en ander te vragen. De laatste echte zenuwen verdwenen al bleef het wel spannend. Jan vroeg uitgebreid naar onze verwachtingen en wensen. Waarna we ons volledig over gaven aan de workshop.

Wat een fantastische ervaring was dat.
Nu twee dagen later zijn we er nog steeds niet over uitgesproken en genieten we er nog van na.

Wij raden deze workshop echt aan een ieder aan en komen zeker nog eens terug voor een vervolg afspraak.

--------------

I&A Eindhoven
8 januari 2020

Beste Jan,

Excuses voor de vertraagde reactie, maar bij dezen alsnog de welverdiende recensie voor je website:

Op maandag 28 oktober hebben wij in Weert voor het eerst kennis mogen maken met de Tantra Massage. Hiervan hebben wij online kennisgenomen en na het lezen van de website was onze interesse toch wel op zijn minst geprikkeld. Beiden hebben wij eerder al ergens anders zelf een massage mogen genieten welke gepresenteerd werd als zijnde Tantra, maar na deze avond, moeten wij daar toch echt wel van terug komen. Wat een genot was dit!

Na het maken van een afspraak, werden wij keurig ontvangen door Jan. Nadat wij een korte introductie van hem hebben gekregen waarin hij ons keurig bevroeg wat onze wensen waren, mochten wij ons gaan omkleden en wachtte hij ons op in de massageruimte. Hierin werd stap voor stap uitgelegd wat de Tantra precies inhield en welke technieken hier aan ten grond slag liggen. Om beurten mochten wij elkaar gaan masseren waarin Jan ons op een prettige manier steeds voorzag van aanwijzingen welke leiden tot nog meer plezier. Tijdens het masseren werd een combinatie gebruikte van strelen, kneden en wrijven welke bij iedere zone steeds weer afgewisseld werden. Jan was zeer hoffelijke en vroeg steeds weer netjes of het voor ons comfortabel was. De combinatie van de warme olie, de rustgevende ruimte en de aanrakingen wist ons direct in hogere sferen te brengen en zorgde voor een beleving zoals wij die zelden hebben mogen ervaren Behalve dat dit een uiterste leerzame avond was, was deze avond echt een genot voor ons allebei waar wij nog altijd aan met heel veel plezier aan terugdenken. Deze cursus Tantra Massage is voor ons een van de meeste sensuele activiteiten is die wij samen ooit hebben gedaan waarbij onze dank uitgaat naar Jan welke ervoor gezorgd heeft dat ook dit voor ons direct als vertrouwd voelde waardoor wij optimaal konden genieten van en met elkaar. Kortom, de Tantra cursus is er een die ieder stel eigenlijk eens zou moeten ondergaan, al is het maar om elkaar beter te leren kennen, want ondanks dat wij dachten elkaar al voldoende te hebben ontdekt, hebben wij elkaar mogen leren prikkelen zoals nooit tevoren. Nu nog altijd is deze avond er één uit duizenden en mochten wij ook daarna nog altijd (na)genieten van hetgeen deze avond ons heeft gebracht. Een beleving om nooit te vergeten dus die wij graag nog eens over zouden doen!

Heel veel liefs,

I&A, Eindhoven.

--------------

Janneke Kruijen
16 december 2019

Jan is een hele vriendelijke man, die op een hele open manier aan mij en mijn vriend goede tools heeft meegegeven waar we thuis nog lang iets aan zullen hebben. Bedankt!!

--------------

Michiel en Anouk
5 december 2019

vol spanning gingen wij 30/11 richting Carpe Diem naar Jan, ik had deze bon voor valentijn van mijn man gekregen en bij tantra dacht ik meteen aan sex, maar het was totaal anders het was liefde, rust en tijd voor elkaar met een sensuele twist. Jan begeleide ons in deze workshop en dat heeft hij echt fantastisch gedaan. We voelden ons beiden op ons gemak en gaan zeker terug voor het vervolg.Ik kan deze workshop echt aan iedereen aanbevelen. Je keert echt even weer tot jezelf en voelt je daarna ontspannen en geliefd.

Groetjes Michiel en Anouk

--------------

Ezgi Kaya (26 jr) België
2 december 2019

We kwamen hier voor een massage les maar kregen zo veel meer! Jan is een fantastische instructeur en begeleidt je doorheen heel de ervaring. Met een open gedachtengang leer je hier heel veel kennen over je partner. Absoluut aan te raden! Dankjewel Jan

--------------

T&R
18 november 2019

Eind oktober zijn mijn vriend en ik via internet bij Carpe Diem terecht gekomen voor een ontzettend bijzondere ervaring. Als verjaardagscadeau had ik een workshop tantra massage geboekt, zonder enig idee te hebben wat het eigenlijk precies inhoudt. Nou, ik kan je vertellen, het was heel anders dan verwacht. Wat een werelds bijzondere ervaring was dit. Vanaf het begin bij het opvragen van informatie was de openheid en vriendelijkheid van Jan tastbaar, waardoor de workshop in alle open- en veiligheid werd gegeven. Hij leidt je door 3 uur workshop heen, waarbij alle schaamte, onzekerheden en/of ongemakkelijkheid van je afglijden. De balans tussen begeleiding en het zich op de achtergrond houden, waardoor je toch het gevoel had met z'n tweeën te zijn, was perfect en er is duidelijk sprake van mensenkennis en warmte. Allebei hebben we de workshop als bijzonder ervaren en we komen zeker nog een keer terug voor een uitgebreide vervolgworkshop. Intimiteit heeft een heel andere dimensie gekregen dankzij Jan. We oefenen nog met elkaar en hebben een verdieping van onze relatie ervaren. Ik kan deze ervaring ieder koppel aanraden, je leert elkaar op een heel andere manier kennen. Bedankt Jan.

--------------

Stel van 28 en 26 uit Nijmegen
7 november 2019

Als cadeau heb ik mijn vriendin een workshop partnermassage gegeven. Vooraf waren wij beide een beetje gespannen aangezien wij zoiets nog nooit eerder hebben gedaan. Bij binnenkomst was onze spanning meteen weggevaagd. Van te voren had Jan het benodigde uitgelegd en vervolgens gingen wij de workshop uitvoeren.Jan kwam enorm professioneel en respectvol over. Wij hebben enorm genoten. Het was een fantastische en leerzame ervaring. Wie weet komen wij in de toekomst terug.

--------------

K DV (24 jr) België
29 oktober 2019

Fantastische ervaring! Jan is een supervriendelijke gastheer die ons heel enthousiast heeft ontvangen en die ons uitstekend heeft begeleid tijdens de patnermassage. Alles verloopt heel natuurlijk en respectvol. Het is een unieke belevenis, zeker voor herhaling vatbaar, kortweg een topworkshop!

--------------

J & A
3 september 2019

Hi Jan,

Dank je wel voor de speciale ervaring die je ons afgelopen zaterdag hebt gegeven.
We gaan zeker oefenen met de massage en komen graag nog een keer bij je terug!

Groeten,

J & A

--------------

B & P
10 augustus 2019

Dag Jan,

Wij willen graag nog eventjes reageren en laten weten hoe wij het hebben ervaren.
Wij hebben een super leuke ervaring gehad. Zeer discreet en veilige omgeving gecreëerd. Mooie tips mee gekregen, welke wij ook in het dagelijks leven kunnen gebruiken. Wij gaan ons zeker verdiepen in het gene jij ons bij hebt gebracht. Wie weet tot snel om onze skills te verbeteren

Dank je wel. B&P

--------------

Hans
28 juli 2019
Ik wil je nog even bedanken voor de heerlijke en bijzondere middag!
Mijn partner en ik hebben genoten van het spel, de ontspanning , de verbinding en het stromen van liefde en energie Je begeleiding is subtiel maar ondersteunend en vooral open en prettig!
Graag tot een volgende keer
Hartelijke groet

Hans

--------------

Stel/koppel van 39 en 48 jaar oud
13 juli 2019

We hebben deze tantrische massageworkshop als huwelijkscadeau gekregen van een vriendin en afgelopen juli was het dan zover. Vol verwachting en met een beetje spanning liepen we de praktijk van Jan binnen, waar we meteen hartelijk werden ontvangen. Na een fijn kennismakingsgesprek waren we er klaar voor…

Tijdens de massages hebben we heerlijk genoten van elkaar - zowel van het geven als van het ontvangen ervan. Jan bouwde de sessie heel mooi op, wat voor veel vertrouwen, openheid en rust zorgde. We hebben al 7 jaar een relatie, en kennen elkaar al goed. En toch gaf deze dag ons nog meer diepgang, waarbij het sensuele niet het doel maar een middel was om nog dieper met elkaar te verbinden, zowel fysiek, emotioneel als geestelijk. Jan adviseerde ons op voorhand om de workshop te verlengen naar 1,5 uur per persoon en we zijn blij dat we dat gedaan hebben. De tijd vloog voorbij en we hadden nog wel langer door willen gaan!

Jan, we zijn je ontzettend dankbaar. En wat bijzonder getalenteerd ben je, dat je vanuit je kracht en liefde de veiligheid en rust kunt creëren om twee mensen tantra te laten ervaren waar het echt voor bedoeld is. We kregen het gevoel dat je echt veel van mensen houdt, hun diepere wezen 'ziet' en hen van daaruit begeleidt.

Wat ons betreft is de tantrische massage workshop een aanrader voor iedereen die (nog) meer verdieping en verbinding in hun relatie wil brengen en op een mooie manier met- en van elkaar wil genieten!

--------------

Stel uit Arnhem (26 en 28 jaar)
16 juni 2019

Wij zijn bij Jan geweest voor de workshop sensueel masseren. We vonden het een bijzondere ervaring die we ons nog heel lang zullen blijven herinneren. Jan kon de zenuwen goed weg nemen en stelde ons op ons gemak. Fijne sfeer en veel geleerd.

--------------

Alyssa en Sjoerd
22 mei 2019
Nogmaals bedankt voor een erg fijne workshop, we hebben een heerlijke middag gehad en we kijken ernaar uit om thuis met de parntermassage aan de slag te gaan.
Groeten,

Alyssa en Sjoerd

--------------

Stel van 30 jaar en 26 jaar.
6 april 2019

Ervaring van de sensuele tantramassage

Ik heb de sensuele tantramassage als verjaardagscadeau gegeven aan mijn vriendin om onszelf te verwennen en tijd te gunnen voor elkaar. Wij hadden geen ervaring met tantra, en vonden het erg spannend. We zijn inmiddels 8,5 jaar samen, waardoor we vertrouwen hebben in elkaar en weten wat we aan elkaar hebben. Toen we de praktijk van Jan binnenstapten werden we naar een fijne wachtruimte gebracht waarin Jan een rustig gesprek met ons aanging over wie we zijn en wat we doen. Dit nam de spanning al wat weg, doordat we duidelijk hadden wat er ging gebeuren. We hadden gekozen voor de tantramassage op het matras en kussentjes, een echte aanrader! Jan had hiervoor al contact met ons gezocht om te bepalen of we dit qua fitheid aan zouden kunnen. We hadden afgesproken dat ik eerst gemasseerd zou worden, en na 1,5 uur mijn vriendin. We kregen alle tijd om elkaar te vinden en deze rust gaf ons een gevoel van tijdloosheid. Het was een mooie, nieuwe ervaring, en het voelde erg fijn. Jan begeleidde ons tijdens de hele massage op een fijne, respectvolle manier. Nadien kregen mijn vriendin en ik alle tijd om elkaar nog even fijn vast te houden, ons weer rustig aan te kleden en de ervaring en mogelijke vragen die we nog hadden met Jan te bespreken. We hebben deze mooie ervaring mee naar huis genomen door een flesje pure amandelolie te kopen van Jan, zodat we de tantra thuis verder kunnen onderzoeken. Wij raden stellen aan om deze reis samen te maken.

We willen Jan nog een compliment geven voor zijn professionaliteit, bedankt Jan!

--------------

Mireille en Willem
20 maart 2019

We hebben bij Jan de tantra massage gehad en het was een meer dan bijzondere ervaring. We genieten nog steeds na! Dank je wel Jan. Het was mooi, bijzonder en vol respect en aandacht. Echt een aanrader als je een verdieping in je relatie wilt.

--------------

Doetinchem
16 februari 2019

Een cadeau voor mijn partner, werd een cadeautje voor mezelf   intentie om samen een romantische massage in de vorm van een workshop te doen. Kreeg toch een andere wending, tantra ! Het was fijn, rustgevend en leerzaam om de controle in je hoofd los te laten. Het heeft veel te weeg gebracht in de positieve zin. Wij hebben genoten en is zeker voor herhaling vatbaar.

--------------

Angela (29 jr) en Reinier (31 jr)
24 juli 2018

Voor mijn verjaardag had ik een privéworkshop: massage voor partners! gekregen. We vonden het beiden wel erg spannend. Een privéworkshop hadden we namelijk nog nooit gedaan. En elkaar masseren met nog iemand erbij maakte het allemaal nog spannender.

Maar algauw namen de zenuwen af. We werden op ons gemak gesteld en leerden hoe we elkaar konden masseren. Tijdens dit masseren gingen we zelfs nog een stapje verder en kwamen we richting de tantrische massage. Waar we in de auto op weg naar Weert nog bang voor waren, voor een ongemakkelijk gevoel, daarvan was helemaal geen sprake. We hebben genoten van het masseren en kwamen als nieuw weer naar buiten. We voelden weer opnieuw de energie stromen in onze relatie.

Nu zijn we ondertussen een aantal weken verder en nemen wij ook thuis de tijd voor elkaar omdat wij de opgedane energie willen laten stromen in onze relatie. Bedankt Jan!

--------------

Ines
11 juli 2018

Door Vaginisme had ik al 12 jaar moeite met vrijen. Verschillende therapieen heb ik hiervoor gehad maar niets hielp blijvend. Door de veilige en professionele begeleiding van Jan werd ik me bewust van de oorzaak van mijn Vaginisme en dit oude trauma helen. Nu kan ik eindelijk weer vrijen zonder pijn en genieten van de intimiteit met mijn partner.

--------------

Joost en Bianca
8 juli 2018

De partnermassage gedaan....absoluut een hele mooie ervaring!

--------------

Ellen en Marc
14 juni 2018

Een warm welkom door Jan, kort gesprekje met uitleg en daarna was het gewoon een uur lang puur genieten. Wij hebben al aangegeven zeker terug te komen, een mooie ervaring om samen met je partner tegelijkertijd een massage te krijgen door een persoon. Zeer zeker de moeite waard om te doen.

--------------

Melanie en Stan
7 juni 2018

Dank je voor de hele fijne workshop romantische partnermassage van gisteren. We komen zeker nog voor een vervolg!

--------------

Mandy en Henri
20 mei 2018

Beste Jan,

Heel erg bedankt voor de liefdevolle workshop Romantische Partnermassage. We hebben er beiden van genoten en gaan het zeker meer toepassen in onze relatie. Fijn weekend verder en we komen zeker nog eens terug.

Groetjes, Mandy en Henri

--------------

Willem en Suzan (21 en 19 jaar oud)
12 mei 2018

Na een kort moment van onwennigheid, werden wij al snel door Jan op ons gemak gesteld, waardoor we een veilig gevoel kregen in de tantraworkshop. Het was een intense en sensuele ervaring. Jan's aanwezigheid en rol in het geheel voelde op een bepaald punt niet meer als een aanwezig persoon, maar meer als een begeleidende stem. Zeker een aanrader!

Groetjes Willem en Suzan

--------------

Anoniem
23 april 2018
Beste Jan,
Hartelijk bedankt voor de fijne workshop Romantische Partnermassage van gisteren. We hebben er beiden van genoten en ideeën opgedaan. Fijn weekend verder en wie weet tot ziens.

--------------

John
23 maart 2018

Ik dacht dat het goed was zoals ik met mijn partner omging, dat het zo hoorde.... maar toen mijn parter aangaf niet langer zo met me door te willen gaan besefte ik pas dat ik hulp moest gaan zoeken. Jan heeft me mijn ogen doen openen en naar mezelf laten kijken en werd ik pas bewust van wie ik werkelijk was.

--------------

Patricia
17 februari 2018

Ik had niet verwacht dat ik weer zou kunnen genieten van de kleine dingen in het leven. Mijn wereld werd compleet geleefd vanuit mijn hoofd..... hoe fijn is het om weer te kunnen voelen.

--------------

Frans en Claudia
13 januari 2018

Elkaar leren masseren was het doel, althans dat dachten we. Maar terugkijkend op onze workshop partnermassage/sensuele tantramassage, hebben wij van Jan geleerd dat masseren niet het doel, maar een prachtig middel is om dichter bij elkaar te komen.


Terug naar info workshop partnermassage