privéworkshop Sensuele Tantramassage

Wil je meer liefde en gevoel in je intimiteit? Breng er dan meer sensualiteit in ...

SymboolCompleetOranje

privéworkshop Sensuele Tantramassage voor relaties

Privéworkshop Sensuele Tantramassage voor stellen

Een sensueel en liefdevol cadeau voor je relatie!

Lees hier de reviews van andere stellen.

Wat is een Tantramassage?

Een Tantramassage is een liefdevolle, sensuele en ontspannende totale lichaamsmassage. Door zachte liefdevolle aanrakingen worden lichaam en geest intens gekoesterd. De volledige aandacht voor je lichaam laten je voelen, laten je energie stromen, laten je genieten en ontspannen....

Door je volledig over te geven aan het ontvangen ervaar je geborgenheid, kom je (w)meer in contact met je lichaam en met je gevoel en voel je je geliefd en geaccepteerd.

Laat je meevoeren in deze intense liefdevolle sensuele Tantra ervaring.

 

Mozaiekhart4 vrijstaand

Over de privéworkshop Sensuele Tantramassage voor relaties

De bedoeling van deze liefdevolle sensuele massage is om elkaars lichaam nog beter te leren kennen en aandacht te geven vanuit je volledige liefde. Onder professionele begeleiding leren jullie in deze privéworkshop om elkaar met respect en vanuit je gevoel te masseren.

In liefde voor je partner ga je met warme olie leren masseren. De massage is heel zacht en gericht op verbinding en liefdesstroming. Dit is geen harde of stevige massage maar meer zacht en liefdevol aanraken. Je gaat tijdens de massage ervaren hoe het voelt om echt aan te raken en aangeraakt te worden. Je gaat ervaren hoe het voelt om echt contact te maken met het lichaam van je partner.

Omdat het een privéworkshop is zijn jullie maar met z'n 2-en en is er verder niemand (behalve de begeleider) in de sfeervol ingerichte massageruimte aanwezig.

Nadat jullie in deze workshop hebben kunnen ervaren hoe het is om ECHT met elkaar in verbinding te gaan, staat niets jullie meer in de weg om samen te genieten van je eigen stroming en van elkaar.

Kosten en reserveren workshop romantische massage voor partners

- Reservering kan van maandag t/m zaterdag
- De kosten voor deze privéworkshop zijn voor 2,5 uur 140 euro voor 2 personen
- Je kunt reserveren of een cadeaubon bestellen

CADEAUBON SENSUELE TANTRAMASSAGE BESTELLEN? KLIK HIER!
Je wordt doorgestuurd naar onze webshop Relatielessen.nl

WIL JE DIRECT RESERVEREN OF HEB JE VRAGEN? KLIK HIER!

Of stuur een email om te reserveren of je vragen te stellen. Bellen kan natuurlijk ook: +31(0)655794703

De privéworkshop partnermassage is een liefdevol en romantisch cadeau voor stellen en brengt meer liefde en verbinding in de relatie.