Life Coaching

Soms is er gewoon wat hulp nodig en dat is toch niet zo erg...

SymboolCompleetOranje

Lifecoaching in Weert Limburg.

Life Coaching in Weert Limburg

Een drukke baan met targets, thuis werken binnen een gezin met (kleine) kinderen, geen goede taakverdeling in wie wat doet in en om huis.... We hebben het er maar druk mee. Werk en privé lopen steeds meer dóór elkaar en partners hebben steeds minder tijd en energie vóór elkaar. Relatieproblemen of psychische problemen zoals burn-out en depressie zijn vaak het gevolg.

We willen ons leven zo perfect mogelijk organiseren. We komen in een fase van ons leven dat we ons gaan afvragen waarom ons leven zo geworden is. We accepteren maar heel moeilijk dat het DIT is. We zijn allemaal uniek in wie we zijn, alleen willen we dat niet. We willen alles wat een ander ook heeft. Iedereen kijkt naar iedereen en zijn niet meer tevreden met wat we hebben en met wie we zijn.

We kunnen moeilijk omgaan met tegenslag, alles wat tegenzit of niet aan het perfecte beeld voldoet willen we veranderd zien. Maar dan wel zonder er zelf aan te moeten werken. Je relatie voldoet niet aan het beeld, dan maar scheiden en op zoek naar de perfecte partner. We blijven maar perfectie kopen en willen steeds meer. Meer geld, meer bezit, meer aanzien, meer liefde, meer vrije tijd, meer.... en ondertussen worden we steeds ongelukkiger.

 

Het is tijd om te veranderen maar hoe doen we dat?

We kennen al de personal coach binnen de sportscholen, vanuit het bedrijfsleven en vanuit de wereld van radio-en tv bekendheden. De behoefte aan het "hebben" van een coach is nu ook doorgedrongen in andere lagen van de samenleving. Steeds meer mensen maken gebruik van coaches om hun leven weer op orde te krijgen of te vergemakkelijken. De lifecoach dus!

De oplossing om weer gelukkig te worden is gelukkig TE WILLEN worden. Ben je er klaar voor om je vaste (denk)patronen te WILLEN onderzoeken en indien nodig te WILLEN veranderen dan kan ik je helpen.

Als Life Coach, gevestigd in Weert (Limburg), begeleid ik je in het maken van je eigen en de juiste keuzes. Je kunt die unieke persoon worden die zich rustiger, vrijer en gelukkiger gaat voelen. Wil je dat? Jij mag kiezen!

Om gelukkig te kunnen worden in onze hectische maatschappij is een Life Coach geen luxe meer maar een bittere noodzaak.