Skip Navigation
 
Workshop Sensuele Tantramassage

Workshop Sensuele Tantramassage 

Een super sensueel en liefdevol cadeau voor je relatie!
Lees
hier de reviews van andere stellen. 

 

 tantramassage_886

Wat is een tantramassage?

Een tantramassage is een sensuele, energetische en helende ontspanningsmassage.  Door zachte liefdevolle aanrakingen worden lichaam en geest intens gekoesterd. De volledige aandacht voor je lichaam laten je voelen, laten je energie stromen, laten je genieten en ontspannen....

Door je volledig over te geven aan het ontvangen ervaar je geborgenheid, kom je (w)meer in contact met je lichaam en met je gevoel en voel je je geliefd en geaccepteerd.

Laat je meevoeren in deze intense liefdevolle tantra ervaring.

 
 

Priveworkshop sensuele tantramassage voor relaties

sensuele_tantra_site_400

De bedoeling van deze sensuele massage is om elkaars lichaam nog beter te leren kennen en aandacht te geven vanuit je volledige liefde. Onder professionele begeleiding leren jullie in deze priveworkshop om elkaar met respect en vanuit het hart(liefde) te masseren.

Vanuit je liefde voor je partner ga je met warme olie leren masseren. De massage is heel zacht en gericht op verbinding en liefdesstroming. Je gaat tijdens de massage ervaren hoe het voelt om echt aan te raken en aangeraakt te worden. Je gaat ervaren hoe het voelt om echt contact te maken met het lichaam van je partner.....

Omdat het een prive-workshop is zijn jullie maar met z'n 2-en en is er verder niemand (behalve de begeleider) in de sfeervol ingerichte massageruimte aanwezig. 

Nadat jullie in deze workshop hebben kunnen ervaren hoe het is om ECHT met elkaar in verbinding te gaan, staat niets jullie meer in de weg om samen te genieten van je eigen stroming en van elkaar.

De kosten voor deze priveworkshop zijn voor 2,5 uur 130 euro voor 2 personen

CADEAUBON SENSUELE TANTRAMASSAGE BESTELLEN? KLIK HIER!
Je wordt doorgestuurd naar onze webshop Relatielessen.nl
 

 

Mail om te reserveren of verdere vragen naar info@carpediemweert.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 06-55794703 
 
« ga terug|print|stuur door naar kennis