Skip Navigation
 
Tantra massage

Workshop Tantra Massage Midden-Limburg en Belgie

 

Wat is tantra?

Tantra is een rituele levenswijze uit de Vedische traditie, die gericht is op geestelijke verruiming en bevrijding. Tantra gaat over overgave en respect en brengt de mannelijkheid en vrouwelijke energieen met elkaar in verbinding en in balans.


 tantramassage_886

Wat is een tantramassage?

Een tantramassage is een sensuele, energetische en helende ontspanningsmassage.  Door zachte liefdevolle aanrakingen worden lichaam en geest intens gekoesterd. De volledige aandacht voor elk plekje van je lichaam laten je voelen, laten je energie stromen, laten je genieten van top tot teen ...

Door je volledig over te geven aan het ontvangen ervaar je geborgenheid, kom je (w)meer in contact met je lichaam en met je gevoel en voel je je geliefd en geaccepteerd.

Laat je meevoeren in deze intense liefdevolle tantra ervaring.

 
 

Priveworkshop sensuele tantramassage voor relaties

sensuele_tantra_site_400

Deze workshop is speciaal voor partners ....

De bedoeling van deze sensuele massage is om elkaars lichaam nog beter te leren kennen en aandacht te geven vanuit je volle liefde. Onder professionele begeleiding leren jullie in deze prive-workshop om elkaar met respect en vanuit het hart(liefde) te masseren.

Vanuit je liefde voor je partner ga je met warme olie leren masseren. De massage is heel zacht en gericht op verbinding en liefdesstroming. Je gaat tijdens de massage ervaren hoe het voelt om echt aan te raken en aangeraakt te worden. Je gaat ervaren hoe het voelt om echt contact te maken met het lichaam van je partner. Aan elk deel van het lichaam wordt aandacht gegeven.....

Omdat het een prive-workshop is zijn jullie maar met z'n 2-en en is er verder niemand (behalve de begeleider) in de sfeervol ingerichte massageruimte aanwezig. Jullie kunnen dan in alle veiligheid en vrijheid samen genieten en stromen.

Nadat jullie in deze workshop hebben kunnen ervaren hoe het is om ECHT met elkaar in verbinding te gaan, staat niets jullie meer in de weg om samen te genieten van je eigen stroming en van elkaar.

De kosten voor deze priveworkshop zijn voor 2,5 uur 130 euro voor 2 personen

CADEAUBON SENSUELE TANTRAMASSAGE BESTELLEN? KLIK HIER!
Je wordt doorgestuurd naar onze webshop Relatielessen.nl
 

 

Mail om te reserveren of verdere vragen naar info@carpediemweert.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 06-55794703 
 
« ga terug|print|stuur door naar kennis