Skip Navigation
 




Reviews, recensies en ervaringen massage Carpe Diem Weert


Reviews, recensies en ervaringen Carpe Diem Weert

Het betreft reviews, recensies en ervaringen van de sensitieve ontspanningsmassage, de sensitieve duo-ontspanningsmassage, de priveworkshop sensuele tantramassage voor partners en de romantische partnermassage. 

Vanwege de privacy van onze clienten worden er geen ervaringen van therapieen/begeleidingen gepubliceerd.

 

J en K uit Eindhoven 

16 mei 2020



Beste Jan,


We willen je bedanken voor een bijzondere ervaring in deze Corona tijd. In januari had ik mijn vriend de workshop cadeau gedaan, zonder precies te weten wat ik me bij een tantramassage moest voorstellen. Onze afspraak moest helaas worden afgezegd door de lockdown, maar door versoepeling van de maatregelen konden we vandaag toch komen. De behandelruimte op je nieuwe locatie ziet er sfeervol uit en we hebben daar een fijne en veilige sfeer mogen ervaren.

We vinden deze workshop (zeker in deze Corona tijd waar veel dingen niet kunnen) een aanrader voor ieder stel dat wel wat ontspanning kan gebruiken.


Hartelijk dank.


 

M & W uit Gent (Belgie)  

29 februari 2020



Hallo Jan, allereerst bedankt voor de ontzettend leuke en fijne ervaring die wij hebben beleefd! Jan verwelkomd je zeer fijn waardoor je je direct op je gemak voelt. Na een korte kennismaking en uitleg hebben we ons verkleed om vervolgens plaats te nemen in de massageruimte. Jan legt je de technieken goed uit en geeft goede instructies waar nodig. Naast dat het erg leerzaam was was het ook een heerlijke fijne ervaring. Compliment hoe Jan je leert om de rust te vinden. Zelfs voor een persoon met adhd. We gaan zeker nog eens terug komen voor een vervolg. Tot een volgende keer! 

 

J en M

16 februari 2020



Na wat zenuwachtig voor de ingang van carpe diem heen en weer lopen toch maar op de bel gedrukt. Jan opende met een grote glimlach de deur en de eerste zenuwen gleden van me af.

Nadat we plaats hadden genomen begon Jan te vertellen en het een en ander te vragen. De laatste echte zenuwen verdwenen al bleef het wel spannend. Jan vroeg uitgebreid naar onze verwachtingen en wensen. Waarna we ons volledig over gaven aan de workshop.

Wat een fantastische ervaring was dat.
Nu twee dagen later zijn we er nog steeds niet over uitgesproken en genieten we er nog van na.

Wij raden deze workshop echt aan een ieder aan en komen zeker nog eens terug voor een vervolg afspraak.

 

I&A Eindhoven

8 januari 2020



Beste Jan,

Excuses voor de vertraagde reactie, maar bij dezen alsnog de welverdiende recensie voor je website:

Op maandag 28 oktober hebben wij in Weert voor het eerst kennis mogen maken met de Tantra Massage. Hiervan hebben wij online kennisgenomen en na het lezen van de website was onze interesse toch wel op zijn minst geprikkeld. Beiden hebben wij eerder al ergens anders zelf een massage mogen genieten welke gepresenteerd werd als zijnde Tantra, maar na deze avond, moeten wij daar toch echt wel van terug komen. Wat een genot was dit!

Na het maken van een afspraak, werden wij keurig ontvangen door Jan. Nadat wij een korte introductie van hem hebben gekregen waarin hij ons keurig bevroeg wat onze wensen waren, mochten wij ons gaan omkleden en wachtte hij ons op in de massageruimte. Hierin werd stap voor stap uitgelegd wat de Tantra precies inhield en welke technieken hier aan ten grond slag liggen. Om beurten mochten wij elkaar gaan masseren waarin Jan ons op een prettige manier steeds voorzag van aanwijzingen welke leiden tot nog meer plezier. Tijdens het masseren werd een combinatie gebruikte van strelen, kneden en wrijven welke bij iedere zone steeds weer afgewisseld werden. Jan was zeer hoffelijke en vroeg steeds weer netjes of het voor ons comfortabel was. De combinatie van de warme olie, de rustgevende ruimte en de aanrakingen wist ons direct in hogere sferen te brengen en zorgde voor een beleving zoals wij die zelden hebben mogen ervaren  Behalve dat dit een uiterste leerzame avond was, was deze avond echt een genot voor ons allebei waar wij nog altijd aan met heel veel plezier aan terugdenken. Deze cursus Tantra Massage is voor ons een van de meeste sensuele activiteiten is die wij samen ooit hebben gedaan waarbij onze dank uitgaat naar Jan welke ervoor gezorgd heeft dat ook dit voor ons direct als vertrouwd voelde waardoor wij optimaal konden genieten van en met elkaar. Kortom, de Tantra cursus is er een die ieder stel eigenlijk eens zou moeten ondergaan, al is het maar om elkaar beter te leren kennen, want ondanks dat wij dachten elkaar al voldoende te hebben ontdekt, hebben wij elkaar mogen leren prikkelen zoals nooit tevoren. Nu nog altijd is deze avond er één uit duizenden en mochten wij ook daarna nog altijd (na)genieten van hetgeen deze avond ons heeft gebracht. Een beleving om nooit te vergeten dus die wij graag nog eens over zouden doen!

Heel veel liefs,

I&A, Eindhoven. 

 

Janneke Kruijen

16 december 2019



Jan is een hele vriendelijke man, die op een hele open manier aan mij en mijn vriend goede tools heeft meegegeven waar we thuis nog lang iets aan zullen hebben. Bedankt!!

 

Michiel en Anouk

5 december 2019



vol spanning gingen wij 30/11 richting Carpe Diem naar Jan, ik had deze bon voor valentijn van mijn man gekregen en bij tantra dacht ik meteen aan sex, maar het was totaal anders het was liefde, rust en tijd voor elkaar met een sensuele twist. Jan begeleide ons in deze workshop en dat heeft hij echt fantastisch gedaan. We voelden ons beiden op ons gemak en gaan zeker terug voor het vervolg.Ik kan deze workshop echt aan iedereen aanbevelen. Je keert echt even weer tot jezelf en voelt je daarna ontspannen en geliefd.

 

Een stel J (46) en L (40)

4 december 2019



Jan, ik wil je nog bedanken voor deze mooie ervaring. Intimiteit zoals ik hem nog nooit heb ervaren! Een hoop emoties kwamen er bij mij dan ook los tijdens deze tantrische massage. Het is een mooie manier om verbinding te maken met mijn partner en die voor mij dan ook heel goed werkte. Je zorgde voor een ontspannen en relaxte sfeer. Zo bijzonder dat deze massage mij nu nog, bijna een week geleden, zo bezig houdt. Het heeft veel indruk op mij gemaakt en zeker voor herhaling of verdieping vatbaar. Bedankt Jan ! Jan, ik sluit me helemaal aan bij de woorden van mijn vriendin. Het was een hele ervaring en de spanning was zo weg nadat Jij ons uitgelegd had hoe het allemaal in zijn werk ging. Je hebt voor een ontspannen sfeer gezorgd en hebt ons met respect behandeld. Ik voelde echt een diepe verbinding met mijn vriendin en haar lichaam kent nu geen geheimen meer voor mij. Ik kwam er door de tantrische massage echt achter hoe veel ik van haar hou en hoe gek ik op haar ben. Ik zou deze tantrische massage graag nog een keer willen doen en dan met nog meer verdieping. Ik kan in ieder geval zo'n sensuele tantrische massage echt iedereen aanbevelen. Jan bedankt !


Ezgi Kaya (26 jr) België
2 december 2019



We kwamen hier voor een massage les maar kregen zo veel meer! Jan is een fantastische instructeur en begeleidt je doorheen heel de ervaring. Met een open gedachtengang leer je hier heel veel kennen over je partner. Absoluut aan te raden! Dankjewel Jan

 

T&R
18 november 2019



Eind oktober zijn mijn vriend en ik via internet bij Carpe Diem terecht gekomen voor een ontzettend bijzondere ervaring. Als verjaardagscadeau had ik een workshop tantra massage geboekt, zonder enig idee te hebben wat het eigenlijk precies inhoudt. Nou, ik kan je vertellen, het was heel anders dan verwacht. Wat een werelds bijzondere ervaring was dit. Vanaf het begin bij het opvragen van informatie was de openheid en vriendelijkheid van Jan tastbaar, waardoor de workshop in alle open- en veiligheid werd gegeven. Hij leidt je door 3 uur workshop heen, waarbij alle schaamte, onzekerheden en/of ongemakkelijkheid van je afglijden. De balans tussen begeleiding en het zich op de achtergrond houden, waardoor je toch het gevoel had met z'n tweeën te zijn, was perfect en er is duidelijk sprake van mensenkennis en warmte. Allebei hebben we de workshop als bijzonder ervaren en we komen zeker nog een keer terug voor een uitgebreide vervolgworkshop. Intimiteit heeft een heel andere dimensie gekregen dankzij Jan. We oefenen nog met elkaar en hebben een verdieping van onze relatie ervaren. Ik kan deze ervaring ieder koppel aanraden, je leert elkaar op een heel andere manier kennen. Bedankt Jan. 

 
Stel van 28 en 26 uit Nijmegen

7 november 2019

  

Als cadeau heb ik mijn vriendin een workshop partnermassage gegeven. Vooraf waren wij beide een beetje gespannen aangezien wij zoiets nog nooit eerder hebben gedaan. Bij binnenkomst was onze spanning meteen weggevaagd. Van te voren had Jan het benodigde uitgelegd en vervolgens gingen wij de workshop uitvoeren.Jan kwam enorm professioneel en respectvol over. Wij hebben enorm genoten. Het was een fantastische en leerzame ervaring. Wie weet komen wij in de toekomst terug.

 

K DV (24 jr) België
29 oktober 2019



Fantastische ervaring! Jan is een supervriendelijke gastheer die ons heel enthousiast heeft ontvangen en die ons uitstekend heeft begeleid tijdens de patnermassage. Alles verloopt heel natuurlijk en respectvol. Het is een unieke belevenis, zeker voor herhaling vatbaar, kortweg een topworkshop!  


J & A
3 september 2019
 
Hi Jan,
Dank je wel voor de speciale ervaring die je ons afgelopen zaterdag hebt gegeven.
We gaan zeker oefenen met de massage en komen graag nog een keer bij je terug!

Groeten,
J & A 


B & P
10 augustus 2019
 
Dag Jan,
Wij willen graag nog eventjes reageren en laten weten hoe wij het hebben ervaren.
Wij hebben een super leuke ervaring gehad. Zeer discreet en veilige omgeving gecreëerd. Mooie tips mee gekregen, welke wij ook in het dagelijks leven kunnen gebruiken. Wij gaan ons zeker verdiepen in het gene jij ons bij hebt gebracht.  Wie weet tot snel om onze skills te verbeteren

Dank je wel. B&P

 

Hans
28 juli 2019
 
Ik wil je nog even bedanken voor de heerlijke en bijzondere middag!
Mijn partner en ik hebben genoten van het spel, de ontspanning , de verbinding en het stromen van liefde en energie
Je begeleiding is subtiel maar ondersteunend en vooral open en prettig!

Graag tot een volgende keer

Hartelijke groet
Hans

 

Stel/koppel van 39 en 48 jaar oud
Juli 2019
 
We hebben deze tantrische massageworkshop als huwelijkscadeau gekregen van een vriendin en afgelopen juli was het dan zover. Vol verwachting en met een beetje spanning liepen we de praktijk van Jan binnen, waar we meteen hartelijk werden ontvangen. Na een fijn kennismakingsgesprek waren we er klaar voor…

Tijdens de massages hebben we heerlijk genoten van elkaar - zowel van het geven als van het ontvangen ervan. Jan bouwde de sessie heel mooi op, wat voor veel vertrouwen, openheid en rust zorgde. We hebben al 7 jaar een relatie, en kennen elkaar al goed. En toch gaf deze dag ons nog meer diepgang, waarbij het sensuele niet het doel maar een middel was om nog dieper met elkaar te verbinden, zowel fysiek, emotioneel als geestelijk. Jan adviseerde ons op voorhand om de workshop te verlengen naar 1,5 uur per persoon en we zijn blij dat we dat gedaan hebben. De tijd vloog voorbij en we hadden nog wel langer door willen gaan!

Jan, we zijn je ontzettend dankbaar. En wat bijzonder getalenteerd ben je, dat je vanuit je kracht en liefde de veiligheid en rust kunt creëren om twee mensen tantra te laten ervaren waar het echt voor bedoeld is. We kregen het gevoel dat je echt veel van mensen houdt, hun diepere wezen ‘ziet’ en hen van daaruit begeleidt.

Wat ons betreft is de tantrische massage workshop een aanrader voor iedereen die (nog) meer verdieping en verbinding in hun relatie wil brengen en op een mooie manier met- en van elkaar wil genieten!

 

Stel uit Arnhem (26 en 28 jaar)
16 juni 2019
 
Wij zijn bij Jan geweest voor de workshop sensueel masseren. We vonden het een bijzondere ervaring die we ons nog heel lang zullen blijven herinneren. Jan kon de zenuwen goed weg nemen en stelde ons op ons gemak.
Fijne sfeer en veel geleerd.


Stel van 30 jaar en 26 jaar
6 mei 2019
 
Ervaring van de sensuele tantramassage 
Ik heb de sensuele tantramassage als verjaardagscadeau gegeven aan mijn vriendin om onszelf te verwennen en tijd te gunnen voor elkaar. Wij hadden geen ervaring met tantra, en vonden het erg spannend. We zijn inmiddels 8,5 jaar samen, waardoor we vertrouwen hebben in elkaar en weten wat we aan elkaar hebben. Toen we de praktijk van Jan binnenstapten werden we naar een fijne wachtruimte gebracht waarin Jan een rustig gesprek met ons aanging over wie we zijn en wat we doen. Ook gaf hij ons alle opties die mogelijk zijn tijdens de tantra. Dit nam de spanning al wat weg, doordat we duidelijk hadden wat er ging gebeuren. Na dit openingsgesprek, waarin wij ook in de gelegenheid waren om vragen te stellen, ging Jan alvast naar de massageruimte. Mijn vriendin en ik deden onze kleren uit en gingen ook naar de massageruimte. We hadden gekozen voor de tantramassage op het matras en kussentjes, een echte aanrader! Jan had hiervoor al contact met ons gezocht om te bepalen of we dit qua fitheid aan zouden kunnen. We hadden afgesproken dat ik eerst gemasseerd zou worden, en na 1,5 uur mijn vriendin. We kregen alle tijd om elkaar te vinden en deze rust gaf ons een gevoel van tijdloosheid. Het was een mooie, nieuwe ervaring, en het voelde erg fijn. Jan begeleidde ons tijdens de hele massage op een fijne, respectvolle manier. Nadien kregen mijn vriendin en ik alle tijd om elkaar nog even fijn vast te houden, ons weer rustig aan te kleden en de ervaring en mogelijke vragen die we nog hadden met Jan te bespreken. We hebben deze mooie ervaring mee naar huis genomen door een flesje pure amandelolie te kopen van Jan, zodat we de tantra thuis verder kunnen onderzoeken. Wij raden stellen aan om deze reis samen te maken. We willen Jan nog een compliment geven voor zijn professionaliteit, bedankt Jan!

 

Alyssa en Sjoerd
22 april 2019

Nogmaals bedankt voor een erg fijne workshop, we hebben een heerlijke middag gehad en we kijken ernaar uit om thuis met de parntermassage aan de slag te gaan.

 

Mireille en Willem
20 maart 2019

We hebben bij Jan de tantra massage gehad en het was een meer dan bijzondere ervaring. We genieten nog steeds na! Dank je wel Jan. Het was mooi, bijzonder en vol respect en aandacht. Echt een aanrader als je een verdieping in je relatie wilt.

 

Doetinchem
16 februari 2019

Een cadeau voor mijn partner, werd een cadeautje voor mezelf ;) intentie om samen een  romantische massage in de vorm van een workshop te doen. Kreeg toch een andere wending, tantra ! Het was fijn, rustgevend en leerzaam om de controle in je hoofd los te laten. Het heeft veel te weeg gebracht in de positieve zin. Wij hebben genoten en is zeker voor herhaling vatbaar. 


Geld Talent
1 februari 2019


Fantastische massage, zeer ontspannend en geschikt voor gevoelige mensen. Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon en alles komt los. De muziek tijdens de massage is niet storend en de olie heeft een comfortabele temperatuur. De praktijk is schoon en sfeervol aangekleed. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. 

 

jack en Jolanda  


Hoi Jan we hebben er van genoten vorige week en komen graag nog eens terug.
Groetjes jack en Jolanda 

 

Annie

Het was een prettige ervaring en het voelde heel veilig. We hebben er van genoten.


Olaf en Martine

Wij hebben echt genoten van de relaxerende workshop partnermassage en zeker véél bijgeleerd om elkaar nog beter te kunnen verwennen. Door deze massage zijn we tot rust gekomen, hebben we kunnen ontspannen om te ontsnappen aan de dagelijkse stress, die onze job met zich meebrengt. Met behulp van warme amandelolie hebben wij elkaar, om de beurt, héél zacht en liefdevol gestreeld en opnieuw elk plekje van ons lichaam leren aanvoelen. Nogmaals wensen wij Jan te bedanken voor deze aangename en leerzame workshop. Olaf en Martine (Antwerpen)


Nick & Lizzy
 
De twijfels die wij beide van tevoren stiekem hadden voor een intieme partnermassage waren bij binnenkomst al meteen weggevaagd. Na een goede en duidelijke uitleg hebben we een heerlijk (ont)spannende massagesessie beleefd. De begeleiding was respectvol, professioneel en speelde op de juiste manier in op het spannende wat te wachten stond. Jan, super bedankt


inge

 
Het was voor ons als koppel een hele leuke en leerzame ervaring. De hele sessie gebeurt in een sfeer van respect en waardering . Zeker voor herhaling vatbaar.


Ann Van der Biest

 
Partnermassage bleek heerlijke verbinding te zijn tussen mijn partner en mij , ondanks mijn twijfels mooie sessie ervaren ! Jammer dat het voorlopig niet meer kan ..


Mr & mevr Crahay-Schollaert

April dit jaar nog een partnermassage kado gehad van mijn partner . Warm en sfeervol kader , integere , professinele begeleiding en mooie afronding van het gebeuren . Voor herhaling vatbaar !


Silvia en Ramon. (32 jr en 35 jr)

Warm, liefdevol, sfeervol, sensueel en veilig..... super ervaring. Een aanrader voor elke relatie. Wij gaan zeker weer terugkomen voor een vervolg. Dank je Jan 

 

Toos Heuyerjans
 
Het was goed maar houden liever van een steviger massage


Lieke, 24 jaar

Erg fijne ervaring, geheel ontspannen na afloop! Een echte aanrader!


Jose van der Linden

Een erg aangenaame man waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Hij legt alles goed uit. De massage was top. Zeer relaxed. We gaan zeker terug.
Eerlijk gezegd bel ik morgen al om een paar afspraken te maken voor duo massage. Een ideale manier om wat quality tijd door te brengen met mijn vriendin in deze drukke tijd.


Mandy

Gister duo massage behandeling gehad samen met mijn partner. Was echt een ervaring, omdat je door 1 persoon, samen de massage krijgt.


Aniek

Hele fijne en bijzondere ervaring met de duo massage om tegelijk gemasseerd te worden. Met het vriendelijke ontvangst voel je je meteen thuis. Aanrader!


Peter Peeters

was goed kom zeker nog een keer terug


Elly Boogaards

Het was een heerlijke ontspannen masage echt een aanrader . Mijn man en ik zijn samen gegaan een duo massage beide tegelijk een uur lang Toppy bedankt Jan Smeets


Tim Kees

Hele erge prettige ontspanningsmassage gehad. Goed ontvangst.

 

Hans Croonen

Mooie ruimte, fijne muziek en goede ontspannende massagebehandeling.

 

Kim en Elke

Wij hebben samen genoten van een heerlijke duo massage. Er werd echt de tijd genomen om de ervaring voor ons zo optimaal mogelijk te maken. Echt een aanrader!!

 

Sara Schilperoort

Super ervaring!


Ingrid Brunen

Ik heb samen met mijn moeder een duomassage gehad. Heerlijk ontspannend en echt een aparte ervaring. Super!

 

Saskia Raemakers

Leuk zo een duomassage  

 

Ellen Guns

Het was een zeer ontspannen ervaring. Eigenlijk zou ik zoiets iedere maand moeten doen. heerlijk

 

Nathalie Vleeshouwers 

Het was geweldig en zeker voor herhaling vatbaar. Fijner dan ik me had voorgesteld. Vooral genoten en tot rust gekomen.

 

Nadine Jacobs


 

John Scheepers

Het was een heerlijke ervaring en we verbaast hoe de therapeut 2 personen tegelijk kon behandelen, professioneel, goed en zeker aan een ieder aan te raden. We waren beide lekker ontstrest en voldaan.

John en Gemma


Bertranda Werleman

Een warm welkom door Jan, kort gesprekje met uitleg en daarna was het gewoon een uur lang puur genieten. Wij hebben al aangegeven zeker terug te komen, een mooie ervaring om samen met je partner tegelijkertijd een massage te krijgen door een persoon. Zeer zeker de moeite waard om te doen.

 

Leander Vranken


 

Jack-Marion Lamers

We hebben er ontzettend van genoten en gelijk een nieuwe datum geprikt. dus zeker voor herhaling vatbaar!

 

Nicole Meijs

Het was SUPER, wij hebben genoten!!

 

Liz Van lier

Samen met een vriendin een heerlijke duo massage gehad, we hebben er erg van genoten, bedankt.
groet Liz en Els

 

Antoon Habraken

Ik was er met mijn dochter, het was een bijzondere ervaring.

 

Narana Cober

Samen met mijn man geweest voor een duo-massage. Heel fijn om mee te maken. We werden ontvangen door Jan, een heel aardige, rustige man. Hij stelde ons gelijk op ons gemak. We hebben echt een ruim uur lang op de massagetafel gelegen. Hij nam echt de tijd. Het feit dat de ene precies het zelfde voelt als de ander is heel speciaal. Heel ontspannend en rustgevend. Zeker een aanrader.

 

Susan Van der Linden

Samen met mijn dochter een duo-massage gekregen. Een unieke ervaring en aardige man.

 

Fons Van Gils

Prima

 

Mary Salmans

Samen met een vriendin een duo massage gehad. In een heerlijk relaxedte sfeer. Het was een heerlijke ontspanningsmassage en je hebt het gevoel compleet leeg te zijn en alles aan te kunnen. Een aanrader voor iedereen die heel veel aan zijn hoofd heeft en even de knop wil omzetten. Wij gaan zeker nog eens.

 

Coby De Bie

Echt een aanrader.

 

Wilma Frenken

Het was alleen maar positief en voor herhaling vatbaar.
Compliment.

 

Eveline Van der Loo

Wij hebben genoten!! Het was een zeer ontspannen en unieke duo massage.
Wij gaan zeer zeker nog vaker van deze genieten.
Eveline en Frans

 

Marijke Verschoor

Op de eerste plaats een prettig ontvangst en een goed gesprek. Dan voel je,je al gelijk op je gemak. De duo massage was geweldig. Voor herhaling vatbaar. Was toppie.

 

Ine Derks

heerlijk helemaal ontspannen en eventjes uit de dagelijkse sleur!!!

 

Jac Cremers

Wij hebben vandaag genoten van een heerlijke massage
Wij zijn heel vriendelijk ontvangen en er was een fijne sfeer.
Jan doet dit met hart en ziel.
Bedankt voor de fijne ervaring.
Jac en Marleen.

 

Inge Kemper

Het was heerlijk. Was helemaal ontspannen.
Voor herhaling.

 

Karin Lommen

Het was allemaal prima verzorgd geen klagen. Maar volgende keer gaan we toch voor een iets stevigere massage, dat is natuurlijk persoonlijk. Verder was het goed verzorgd.
M.vr.gr. Truus en Karin

 

Daphne Martens

Samen met een vriendin gekozen voor de Duo Massage behandeling. We werden goed ontvangen en hebben beide erg genoten hiervan. Zeker voor herhaling vatbaar.

 

Annemiek Weel

Een aparte en ontspannen ervaring.

 

Liz MizzLiz

Heel ontspannende massage

 

Nicolette

Wij vonden het niet zo verkeerd. Goede ontvangst met een heldere uitleg. Echter zie ik nog wel verbeterpunten als het gaat om de sfeer e.d. 

 

Tjeu Ramaekers

Het is mij prima bevallen bij Carpe Diem in Weert, zeker voor een herhaling vatbaar.
Met vriendelijke groeten,
Tjeu Ramaekers

 

Cecile Hendrikx-Perry

We voelden ons heel welkom en verwend. Iets wat je jezelf vaker zou moeten gunnen!

 

Hester Wildenberg

Heerlijke massage gehad, een absolute aanrader!! Ik kom zeker terug!  


H&E


Mijn partner (m) en ik (v) hebben onszelf ter ere van onze 10 jarige relatie een prive workshop tantra massage cadeau gedaan. Een prachtige ervaring!! Het was voor ons allebei een eerste kennismaking met tantra en we vonden het van tevoren erg spannend!

Na een aangenaam kennismakingsgesprek met Jan voelden we ons beiden veilig genoeg om de uitdaging aan te gaan. De open en respectvolle begeleiding van Jan zorgden ervoor dat we ons letterlijk en figuurlijk bloot durfde te geven!

Sinds de workshop ervaren we meer ruimte en vrijheid om in alle veiligheid elkaar, maar ook onszelf, aan te raken, zonder dat daar direct seks van moet komen. Met name dat laatste was voor mij een struikelblok na een aantal onaangename ervaringen in het verleden, waardoor er een rem zat op -gewoon- knuffelen.

We zijn intens dankbaar voor deze rijke ervaring waarmee we onze tweede decennium op een hele speciale manier zijn begonnen! Wat ons betreft een echte aanrader als je je relatie verder wilt verdiepen!

 

van der Weerden

Leer ontstressen en ontspannen bij Carpe Diem
IK vond het een mooie ervaring om eens mee te maken. De docent die deze lessen gaf, gaf zich ook voor 100%. Ook al maakten we gebruik van wowdeal.
De lessen hebben me doen nadenken over de hectiek waarin we leven en wat we er zelf aan kunnen verbeteren om deze hectiek te doen verminderen.

 

 

 

 

 
 
« ga terug|print|stuur door naar kennis