Skip Navigation
 




Reviews, recensies en ervaringen massage Carpe Diem Weert

 

Sander (30) en Angelique (25)
17 augustus 2020

Voor Kerst hebben we elkaar een workshop Tantramassage cadeau gegeven. Na een fijn mailcontact met Jan gingen we met een open mind en geen idee wat we moesten verwachten richting Weert. Ondanks dat we het best spannend vonden, waren we vrij snel op ons gemak toen we binnen waren. Jan is een hele fijne man om mee te kletsen en binnen no time voelde het heel vertrouwd. 
Tijdens de sessie kregen we een duidelijke instructie, maar voelde we de vrijheid om onze eigen weg te vinden. Hoe verder we kwamen hoe fijner het werd om elkaar aan te raken en zo dichtbij elkaar te zijn. We voelden de connectie tussen ons groeien en we vonden fijne plekjes bij elkaar die we voorheen vaak oversloegen. Na ruim een uur was het tijd om te wisselen. Tijdens het masseren voelden we niet de behoefte om met elkaar te praten, maar nu we allebei elkaar aankeken wilden we elkaar alleen maar vertellen hoeveel liefde we voelden. Aan het eind van de sessie wilden we elkaar alleen nog maar aanraken. Ook na de sessie, thuis, hebben we veel geknuffeld en nu een paar maanden later praten we er nog regelmatig over. We willen dit aan iedereen aanraden die een diepere connectie met zijn partner zoekt. Wij hebben het gevoel dat we elkaar nog beter hebben leren kennen zonder woorden en dat onze liefde groter is dan we tot nu toe hadden ontdekt. We zijn nu anderhalf jaar samen en op zoek naar manieren om onze liefde voor elkaar te uiten, en dit is zeker een prachtige manier om dat te doen. 
We willen Jan bedanken voor deze prachtige sessie en we komen volgend jaar zeker nog een keer terug voor een vervolg. 

-------------- 

EJ en L
3 augustus 2020

Hoi Jan,
Nu kan ik met een gerust hart Jan zeggen. We willen ďuĒ heel erg bedanken voor de geweldige workshop die we vandaag hebben gehad. Het was ook een hele mooie sessie. Wat ons direct bij binnenkomst opviel was dat je ons aanspraak met onze naam. Je hebt je goed voorbereidt. Complimenten. Ook de sfeer was perfect. We hadden allebei ook direct een heel goed gevoel bij u. Wat heel belangrijk is in zoín intieme omgeving. Daardoor is het gemakkelijker om je te ontspannen en er van te durven genieten. We hebben het allebei als heel bijzonder ervaren en weer fijne plekjes bij elkaar ontdekt. Genoten hebben we zeker en zijn een ervaring rijker. De rit naar huis nergens anders over gehad en nog zoveel mogelijk proberen te benoemen wat we allemaal hebben gedaan. We hebben genoten! U hebt niks teveel gezegd. We zullen zeker regelmatig op ons matrasje de nieuwe technieken toepassen en nog meer liefde naar elkaar laten voelen. Een aantal dingen die we tijdens de sessie hebben gedaan hebben we thuis en op de boot (ja, ja) ook al toegepast en weer uitgebreid nagepraat over de bijzondere ervaring. Het was geweldig en zeker voor herhaling vatbaar en komen graag weer naar Weert. Dit zullen we niet vergeten!

-------------- 

Leonie en Guido
2 augustus 2020

Onze workshop is al even geleden, maar langs deze weg wil ik mensen die twijfel hebben, zeggen dat het voor iedere relatie de moeite waard is om elkaar op deze manier weer te vinden. Mijn man en ik hebben de workshop tantra massage als heel prettig/ bijzonder ervaren. Jan zorgt er voor dat er een welkom gevoel is bij binnenkomst en een veilig gevoel binnen in het kennismakingsgesprek. Jan weet hoe hij om moet gaan met aanwijzingen geven en afstand nemen. Voor ons was de massagetafel geen eerste keus, door corona-maatregelen was dit wel nodig... Voor mij zorgde de tafel er in eerste instantie voor, dat het gevoel van 'massage geven' ontstond. Na een poosje kwam voorzichtig het gevoel voor 'verbinden vanuit het hart' met elkaar, en begreep ik wat Jan ons met zijn aanwijzingen wilde laten ervaren. Mijn man en ik hadden geen ervaring, dus eerst ben je volop aan het aftasten wat de bedoeling is. Technieken of dingen waar je als eerste aan denkt binnen massage zijn eigenlijk minder belangrijk als de gevoelsverbinding die je mag maken terwijl je elkaar aanraakt. De hartsverbinding maken met mijn man was een heel welkome en overweldigende emotie. Ik merk sindsdien grote veranderingen in mezelf en binnen onze relatie... In eerste instantie waren er na de workshop verwachtingen van mij naar Guido. Omdat Guido mij hierin niet tegemoet kwam mocht ik terug naar mijn leerweg om juist geen verwachtingen te hebben, maar gewoon te ervaren wat de ander wil geven. Inmiddels ervaar ik iets wat woorden niet goed kunnen beschrijven...ik maak kennis met onvoorwaardelijke liefde. Onze aanraking betekent meer, ook raken we elkaar vaker even aan in het voorbijgaan. Door deze workshop bij Jan, mijn opleiding energetische familietherapie, (stilte) meditaties /meer kunnen voelen /vaker gegrond zijn, lukt het mij om minder eisend in de relatie te staan en kan guido zijn hart open houden. Dank je wel Jan, dat je een omgeving creŽert waarin wij ons vrij voelden om elkaar te ontdekken, waar energetische verbinding met elkaar te voelen is, en waar over verbinding maken open gesproken kan worden. Dit is het mooiste kado wat ik ons had kunnen bedenken voor onze 12 jarige trouwdag. Ik zie ook dat we nog heel veel kunnen groeien samen, dus we komen zeker ooit nog terug.

-------------- 

K&F uit BelgiŽ (38 en 43 jaar)
25 juli 2020

Wij hebben enorm genoten van de massagesessie bij Jan. Hij stelde ons onmiddellijk op ons gemak en leerde ons de Ďkneepjesí van het vak. Wij denken nog heel vaak terug aan die namiddag in Weert, omdat het onze band heeft versterkt. En de geleerde technieken passen we nog regelmatig toe.

-------------- 

Wij zijn een stel van 52
18 juli 2020

Wij zijn een stel van 52 en voor Kerst kreeg ik deze workshop kado van mijn man.
Het was zeker spannend maar ook leuk om dit samen te doen. Het dagelijkse leven is druk met werk en kinderen en zo konden we daar even aan ontsnappen en ook echt tijd voor elkaar maken.
We hadden deze workshop gepland aan het begin van een lang weekend weg en dat is mede daardoor een heel leuk weekend geworden!
We voelden ons snel op ons gemak en we hebben ook echt dingen geleerd van Jan die we nog geregeld gebruiken.

Een aanrader!Ē

-------------- 

Sander en Ferdy (22/21)
11 juli 2020

Een cadeau met de insteek tot beter leren masseren, heeft geleid tot een ervaring die wij niet snel zullen vergeten. 
In plaats van alleen te leren masseren, hebben wij geleerd hoe fijn het is om in contact met elkaar te staan. Ook voor een koppel van onze leeftijd (al 4 jaar samen) is een nieuwe manier van intiem, lieflijk contact een mooie stap verder in onze relatie. 

Een aanrader voor iedereen, ongeacht geslacht, geaardheid en/of leeftijd.  

-------------- 

Mick & Ingrid
11 juli 2020

Wij hebben bij Jan de cursus partnermassage gevolgd. Meteen toen we binnenkwamen hing er een prettige sfeer door de warme ruimte, kaarsjes en muziek. Omdat we het beide wel spannend vonden was het erg prettig dat Jan begon met een introductie praatje over wat we konden verwachten en hoe wij erin stonden. Daarna begon de massage. Meteen voelde het heel veilig en fijn bij Jan, hij heeft een mooie combinatie van helpen en op de achtergrond zijn waardoor wij ons nooit ongemakkelijk hebben gevoeld en ons kwetsbaar konden opstellen. Tijdens de cursus konden we zelf ervaren wat we wel en niet prettig vonden, leerden we een andere kijk op geven en nemen en hebben we elkaars lichaam op een andere manier leren kennen. Na de cursus voelde we ons duidelijk meer verbonden met elkaar en het zal dan zeker ook niet de laatste keer zijn dat we elkaar op zo'n manier masseren! Het is een bijzonder, intiem en prachtig cadeau om elkaar te geven.

-------------- 

Gerwin en Wianne, 29 en 26 jaar oud
10 juli 2020

We zijn met geen verwachting naar Weert afgereisd met gezonde spanning stonden we zaterdag ochtend bij Jan op de stoep. Naar uit leg hoe het ongeveer ging gingen we aan de slag. Jan stelde met alles je op gemak en eigenlijk ging alles hiernaar vanzelf dit was fantastisch ervaring die we nog vaak gebruiken en we komen zeker terug voor een vervolg. We raden iedereen aan om dit te volgen het is fantastische kado voor je relatie! 

-------------- 

Anoniem
22 juni 2020

Nogmaals bedankt voor de workshop, het heeft ons als stel dichter bij elkaar gebracht.

Het was in het begin wel even spannend, maar je wist ons goed op ons gemak te stellen en op een prettige manier te coachen tijdens de massage.

Inmiddels heeft een bevriend stel ook een afspraak gemaakt!

-------------- 

F & L
14 juni 2020

Wij hebben de tantra massage bij Jan gevolgd. Het was een hele fijne en prettige ervaring, waarbij Jan voor een fijne en veilige sfeer zorgde. We hebben geleerd met meer aandacht naar elkaars lichaam te kijken en elkaar aan te raken. Zo is het geven en krijgen van een massage heel plezierig. Het heeft ons geholpen dichter bij elkaar te komen en veel meer verbinding met elkaar te voelen. Nu we thuis zijn gebruiken we verschillende manieren van elkaar aanraken, waardoor we meer verdieping in onze relatie voelen. We zouden het iedereen aanraden om eens uit te proberen.

-------------- 

Nienke
10 juni 2020

"Ik vond het een hele bijzondere beleving die ik nooit zal vergeten. Het was vernieuwend, intens, sensueel en verbindend. Het is een hele andere vorm van massage, waarbij zowel de gever als de ontvanger geniet. Het was niet zweverig. De sfeer in de ruimte was warm en prettig. Ook de instructies van Jan waren warm, zacht en helder. Ik voelde me helemaal op mijn gemak. Het was een eye-opener om op deze manier te masseren, zacht en sensueel. De tantra maakte dat ik na de massage over mijn hele lijf tintelde. Jan vertelde dat dat komt door alle energie die we naar mijn hart hebben gebracht. We gaan hier zeker verder mee thuis. En als we behoefte hebben aan meer, dan graag nog een keertje bij Carpe Diem."

-------------- 

Dirk-Jan en Vanisha
6 juni 2020

We hebben elkaar heerlijk kunnen masseren. De instructies waren duidelijk en wij als partners voelden ons meer verbonden met elkaar. Het was heel ontspannen, liefdevol en sfeervol. Jan stelde ons heel erg op ons gemak. Het was een fantastische ervaring en is zeker voor herhaling vatbaar. Het is nu heerlijk om elkaar thuis te masseren en die verbintenis met elkaar weer te voelen. Dank je wel Jan!

-------------- 

E&R
4 juni 2020

Voor ons 40-jarig huwelijksjubileum wilde ik voor mijn man een speciaal cadeau uitzoeken voor ons samen. Ik ben begonnen met zoeken en kwam ik de workshop: Sensuele Tantramassage met je partner tegen. Dit leek me een perpect cadeau, wel heel spannend.

Op de dag van de afspraak stonden wij om 10 uur bij Jan voor de deur. Hij opende de deur met een grote glimlach. Dit stelde mij meteen op mijn gemak.

Na de kennismaking en plaats te hebben genomen in de sfeervolle kamer op de nieuwe locatie vroeg Jan naar onze verwachtingen en gaf hij rustig uitleg over de workshop en maatregelen met betrekking tot corona.

Jan legt de technieken goed uit en geeft ook goede instructies indien nodig. Verder stelde hij mij zeer op mijn gemak. Ditzelfde ook voor mijn man. Ikzelf vind het moeilijk me te ontspannen en me over te geven aan wat er gaat gebeuren. Ik denk dat het Jan toch goed gelukt is dit te bereiken.

Het was een fantastische ervaring. We genieten er nog steeds van na. We zouden dit al 30 jaar eerder hebben moeten doen. De rust die ervan uitgaat en het samenvloeien en de liefde van je partner voelen is een geweldige ervaring!

We hebben deze workshop al aan vrienden aangeraden.

Voor ons is de volgende afspraak al ingepland bij Jan.

Bedankt voor deze fijne en liefdevolle workshop.

-------------- 

J en K uit Eindhoven
16 mei 2020

Beste Jan,

We willen je bedanken voor een bijzondere ervaring in deze Corona tijd. In januari had ik mijn vriend de workshop cadeau gedaan, zonder precies te weten wat ik me bij een tantramassage moest voorstellen. Onze afspraak moest helaas worden afgezegd door de lockdown, maar door versoepeling van de maatregelen konden we vandaag toch komen. De behandelruimte op je nieuwe locatie ziet er sfeervol uit en we hebben daar een fijne en veilige sfeer mogen ervaren.

We vinden deze workshop (zeker in deze Corona tijd waar veel dingen niet kunnen) een aanrader voor ieder stel dat wel wat ontspanning kan gebruiken.

Hartelijk dank.

-------------- 

M & W uit Gent (Belgie)
29 februari 2020

Hallo Jan, allereerst bedankt voor de ontzettend leuke en fijne ervaring die wij hebben beleefd! Jan verwelkomd je zeer fijn waardoor je je direct op je gemak voelt. Na een korte kennismaking en uitleg hebben we ons verkleed om vervolgens plaats te nemen in de massageruimte. Jan legt je de technieken goed uit en geeft goede instructies waar nodig. Naast dat het erg leerzaam was was het ook een heerlijke fijne ervaring. Compliment hoe Jan je leert om de rust te vinden. Zelfs voor een persoon met adhd. We gaan zeker nog eens terug komen voor een vervolg. Tot een volgende keer!

-------------- 

J en M
16 februari 2020

Na wat zenuwachtig voor de ingang van carpe diem heen en weer lopen toch maar op de bel gedrukt. Jan opende met een grote glimlach de deur en de eerste zenuwen gleden van me af.

Nadat we plaats hadden genomen begon Jan te vertellen en het een en ander te vragen. De laatste echte zenuwen verdwenen al bleef het wel spannend. Jan vroeg uitgebreid naar onze verwachtingen en wensen. Waarna we ons volledig over gaven aan de workshop.

Wat een fantastische ervaring was dat.
Nu twee dagen later zijn we er nog steeds niet over uitgesproken en genieten we er nog van na.

Wij raden deze workshop echt aan een ieder aan en komen zeker nog eens terug voor een vervolg afspraak.

-------------- 

I&A Eindhoven
8 januari 2020

Beste Jan,

Excuses voor de vertraagde reactie, maar bij dezen alsnog de welverdiende recensie voor je website:

Op maandag 28 oktober hebben wij in Weert voor het eerst kennis mogen maken met de Tantra Massage. Hiervan hebben wij online kennisgenomen en na het lezen van de website was onze interesse toch wel op zijn minst geprikkeld. Beiden hebben wij eerder al ergens anders zelf een massage mogen genieten welke gepresenteerd werd als zijnde Tantra, maar na deze avond, moeten wij daar toch echt wel van terug komen. Wat een genot was dit!

Na het maken van een afspraak, werden wij keurig ontvangen door Jan. Nadat wij een korte introductie van hem hebben gekregen waarin hij ons keurig bevroeg wat onze wensen waren, mochten wij ons gaan omkleden en wachtte hij ons op in de massageruimte. Hierin werd stap voor stap uitgelegd wat de Tantra precies inhield en welke technieken hier aan ten grond slag liggen. Om beurten mochten wij elkaar gaan masseren waarin Jan ons op een prettige manier steeds voorzag van aanwijzingen welke leiden tot nog meer plezier. Tijdens het masseren werd een combinatie gebruikte van strelen, kneden en wrijven welke bij iedere zone steeds weer afgewisseld werden. Jan was zeer hoffelijke en vroeg steeds weer netjes of het voor ons comfortabel was. De combinatie van de warme olie, de rustgevende ruimte en de aanrakingen wist ons direct in hogere sferen te brengen en zorgde voor een beleving zoals wij die zelden hebben mogen ervaren Behalve dat dit een uiterste leerzame avond was, was deze avond echt een genot voor ons allebei waar wij nog altijd aan met heel veel plezier aan terugdenken. Deze cursus Tantra Massage is voor ons een van de meeste sensuele activiteiten is die wij samen ooit hebben gedaan waarbij onze dank uitgaat naar Jan welke ervoor gezorgd heeft dat ook dit voor ons direct als vertrouwd voelde waardoor wij optimaal konden genieten van en met elkaar. Kortom, de Tantra cursus is er een die ieder stel eigenlijk eens zou moeten ondergaan, al is het maar om elkaar beter te leren kennen, want ondanks dat wij dachten elkaar al voldoende te hebben ontdekt, hebben wij elkaar mogen leren prikkelen zoals nooit tevoren. Nu nog altijd is deze avond er ťťn uit duizenden en mochten wij ook daarna nog altijd (na)genieten van hetgeen deze avond ons heeft gebracht. Een beleving om nooit te vergeten dus die wij graag nog eens over zouden doen!

Heel veel liefs,

I&A, Eindhoven.

--------------  

Janneke Kruijen
16 december 2019

Jan is een hele vriendelijke man, die op een hele open manier aan mij en mijn vriend goede tools heeft meegegeven waar we thuis nog lang iets aan zullen hebben. Bedankt!!

-------------- 

Michiel en Anouk
5 december 2019

vol spanning gingen wij 30/11 richting Carpe Diem naar Jan, ik had deze bon voor valentijn van mijn man gekregen en bij tantra dacht ik meteen aan sex, maar het was totaal anders het was liefde, rust en tijd voor elkaar met een sensuele twist. Jan begeleide ons in deze workshop en dat heeft hij echt fantastisch gedaan. We voelden ons beiden op ons gemak en gaan zeker terug voor het vervolg.Ik kan deze workshop echt aan iedereen aanbevelen. Je keert echt even weer tot jezelf en voelt je daarna ontspannen en geliefd.

Groetjes Michiel en Anouk

-------------- 

Een stel J (46) en L (40)
4 december 2019

Jan, ik wil je nog bedanken voor deze mooie ervaring. Intimiteit zoals ik hem nog nooit heb ervaren! Een hoop emoties kwamen er bij mij dan ook los tijdens deze tantrische massage. Het is een mooie manier om verbinding te maken met mijn partner en die voor mij dan ook heel goed werkte. Je zorgde voor een ontspannen en relaxte sfeer. Zo bijzonder dat deze massage mij nu nog, bijna een week geleden, zo bezig houdt. Het heeft veel indruk op mij gemaakt en zeker voor herhaling of verdieping vatbaar. Bedankt Jan ! Jan, ik sluit me helemaal aan bij de woorden van mijn vriendin. Het was een hele ervaring en de spanning was zo weg nadat Jij ons uitgelegd had hoe het allemaal in zijn werk ging. Je hebt voor een ontspannen sfeer gezorgd en hebt ons met respect behandeld. Ik voelde echt een diepe verbinding met mijn vriendin en haar lichaam kent nu geen geheimen meer voor mij. Ik kwam er door de tantrische massage echt achter hoe veel ik van haar hou en hoe gek ik op haar ben. Ik zou deze tantrische massage graag nog een keer willen doen en dan met nog meer verdieping. Ik kan in ieder geval zo'n sensuele tantrische massage echt iedereen aanbevelen. Jan bedankt !

-------------- 

Ezgi Kaya (26 jr) BelgiŽ
2 december 2019

We kwamen hier voor een massage les maar kregen zo veel meer! Jan is een fantastische instructeur en begeleidt je doorheen heel de ervaring. Met een open gedachtengang leer je hier heel veel kennen over je partner. Absoluut aan te raden! Dankjewel Jan

-------------- 

T&R
18 november 2019

Eind oktober zijn mijn vriend en ik via internet bij Carpe Diem terecht gekomen voor een ontzettend bijzondere ervaring. Als verjaardagscadeau had ik een workshop tantra massage geboekt, zonder enig idee te hebben wat het eigenlijk precies inhoudt. Nou, ik kan je vertellen, het was heel anders dan verwacht. Wat een werelds bijzondere ervaring was dit. Vanaf het begin bij het opvragen van informatie was de openheid en vriendelijkheid van Jan tastbaar, waardoor de workshop in alle open- en veiligheid werd gegeven. Hij leidt je door 3 uur workshop heen, waarbij alle schaamte, onzekerheden en/of ongemakkelijkheid van je afglijden. De balans tussen begeleiding en het zich op de achtergrond houden, waardoor je toch het gevoel had met z'n tweeŽn te zijn, was perfect en er is duidelijk sprake van mensenkennis en warmte. Allebei hebben we de workshop als bijzonder ervaren en we komen zeker nog een keer terug voor een uitgebreide vervolgworkshop. Intimiteit heeft een heel andere dimensie gekregen dankzij Jan. We oefenen nog met elkaar en hebben een verdieping van onze relatie ervaren. Ik kan deze ervaring ieder koppel aanraden, je leert elkaar op een heel andere manier kennen. Bedankt Jan.

-------------- 

Stel van 28 en 26 uit Nijmegen
7 november 2019

Als cadeau heb ik mijn vriendin een workshop partnermassage gegeven. Vooraf waren wij beide een beetje gespannen aangezien wij zoiets nog nooit eerder hebben gedaan. Bij binnenkomst was onze spanning meteen weggevaagd. Van te voren had Jan het benodigde uitgelegd en vervolgens gingen wij de workshop uitvoeren.Jan kwam enorm professioneel en respectvol over. Wij hebben enorm genoten. Het was een fantastische en leerzame ervaring. Wie weet komen wij in de toekomst terug.

-------------- 

K DV (24 jr) BelgiŽ
29 oktober 2019

Fantastische ervaring! Jan is een supervriendelijke gastheer die ons heel enthousiast heeft ontvangen en die ons uitstekend heeft begeleid tijdens de patnermassage. Alles verloopt heel natuurlijk en respectvol. Het is een unieke belevenis, zeker voor herhaling vatbaar, kortweg een topworkshop!

-------------- 

J & A
3 september 2019

Hi Jan,

Dank je wel voor de speciale ervaring die je ons afgelopen zaterdag hebt gegeven.
We gaan zeker oefenen met de massage en komen graag nog een keer bij je terug!

Groeten,

J & A

-------------- 

B & P
10 augustus 2019

Dag Jan,

Wij willen graag nog eventjes reageren en laten weten hoe wij het hebben ervaren.
Wij hebben een super leuke ervaring gehad. Zeer discreet en veilige omgeving gecreŽerd. Mooie tips mee gekregen, welke wij ook in het dagelijks leven kunnen gebruiken. Wij gaan ons zeker verdiepen in het gene jij ons bij hebt gebracht. Wie weet tot snel om onze skills te verbeteren  

Dank je wel. B&P

-------------- 

Hans
28 juli 2019

Ik wil je nog even bedanken voor de heerlijke en bijzondere middag!
Mijn partner en ik hebben genoten van het spel, de ontspanning , de verbinding en het stromen van liefde en energie Je begeleiding is subtiel maar ondersteunend en vooral open en prettig! 
Graag tot een volgende keer
Hartelijke groet

Hans

-------------- 

Stel/koppel van 39 en 48 jaar oud
13 juli 2019

We hebben deze tantrische massageworkshop als huwelijkscadeau gekregen van een vriendin en afgelopen juli was het dan zover. Vol verwachting en met een beetje spanning liepen we de praktijk van Jan binnen, waar we meteen hartelijk werden ontvangen. Na een fijn kennismakingsgesprek waren we er klaar voorÖ

Tijdens de massages hebben we heerlijk genoten van elkaar - zowel van het geven als van het ontvangen ervan. Jan bouwde de sessie heel mooi op, wat voor veel vertrouwen, openheid en rust zorgde. We hebben al 7 jaar een relatie, en kennen elkaar al goed. En toch gaf deze dag ons nog meer diepgang, waarbij het sensuele niet het doel maar een middel was om nog dieper met elkaar te verbinden, zowel fysiek, emotioneel als geestelijk. Jan adviseerde ons op voorhand om de workshop te verlengen naar 1,5 uur per persoon en we zijn blij dat we dat gedaan hebben. De tijd vloog voorbij en we hadden nog wel langer door willen gaan!

Jan, we zijn je ontzettend dankbaar. En wat bijzonder getalenteerd ben je, dat je vanuit je kracht en liefde de veiligheid en rust kunt creŽren om twee mensen tantra te laten ervaren waar het echt voor bedoeld is. We kregen het gevoel dat je echt veel van mensen houdt, hun diepere wezen Ďzietí en hen van daaruit begeleidt.

Wat ons betreft is de tantrische massage workshop een aanrader voor iedereen die (nog) meer verdieping en verbinding in hun relatie wil brengen en op een mooie manier met- en van elkaar wil genieten!

-------------- 

Stel uit Arnhem (26 en 28 jaar)
16 juni 2019

Wij zijn bij Jan geweest voor de workshop sensueel masseren. We vonden het een bijzondere ervaring die we ons nog heel lang zullen blijven herinneren. Jan kon de zenuwen goed weg nemen en stelde ons op ons gemak. Fijne sfeer en veel geleerd.

-------------- 

Alyssa en Sjoerd
22 mei 2019

Nogmaals bedankt voor een erg fijne workshop, we hebben een heerlijke middag gehad en we kijken ernaar uit om thuis met de parntermassage aan de slag te gaan.
Groeten,

Alyssa en Sjoerd

-------------- 

Stel van 30 jaar en 26 jaar.
6 april 2019

Ervaring van de sensuele tantramassage

Ik heb de sensuele tantramassage als verjaardagscadeau gegeven aan mijn vriendin om onszelf te verwennen en tijd te gunnen voor elkaar. Wij hadden geen ervaring met tantra, en vonden het erg spannend. We zijn inmiddels 8,5 jaar samen, waardoor we vertrouwen hebben in elkaar en weten wat we aan elkaar hebben. Toen we de praktijk van Jan binnenstapten werden we naar een fijne wachtruimte gebracht waarin Jan een rustig gesprek met ons aanging over wie we zijn en wat we doen. Dit nam de spanning al wat weg, doordat we duidelijk hadden wat er ging gebeuren. We hadden gekozen voor de tantramassage op het matras en kussentjes, een echte aanrader! Jan had hiervoor al contact met ons gezocht om te bepalen of we dit qua fitheid aan zouden kunnen. We hadden afgesproken dat ik eerst gemasseerd zou worden, en na 1,5 uur mijn vriendin. We kregen alle tijd om elkaar te vinden en deze rust gaf ons een gevoel van tijdloosheid. Het was een mooie, nieuwe ervaring, en het voelde erg fijn. Jan begeleidde ons tijdens de hele massage op een fijne, respectvolle manier. Nadien kregen mijn vriendin en ik alle tijd om elkaar nog even fijn vast te houden, ons weer rustig aan te kleden en de ervaring en mogelijke vragen die we nog hadden met Jan te bespreken. We hebben deze mooie ervaring mee naar huis genomen door een flesje pure amandelolie te kopen van Jan, zodat we de tantra thuis verder kunnen onderzoeken. Wij raden stellen aan om deze reis samen te maken.

We willen Jan nog een compliment geven voor zijn professionaliteit, bedankt Jan!

-------------- 

Mireille en Willem
20 maart 2019

We hebben bij Jan de tantra massage gehad en het was een meer dan bijzondere ervaring. We genieten nog steeds na! Dank je wel Jan. Het was mooi, bijzonder en vol respect en aandacht. Echt een aanrader als je een verdieping in je relatie wilt.

-------------- 

Doetinchem
16 februari 2019

Een cadeau voor mijn partner, werd een cadeautje voor mezelf   intentie om samen een romantische massage in de vorm van een workshop te doen. Kreeg toch een andere wending, tantra ! Het was fijn, rustgevend en leerzaam om de controle in je hoofd los te laten. Het heeft veel te weeg gebracht in de positieve zin. Wij hebben genoten en is zeker voor herhaling vatbaar.

-------------- 

Angela (29 jr) en Reinier (31 jr)
24 juli 2018

Voor mijn verjaardag had ik een privťworkshop: massage voor partners! gekregen. We vonden het beiden wel erg spannend. Een privťworkshop hadden we namelijk nog nooit gedaan. En elkaar masseren met nog iemand erbij maakte het allemaal nog spannender.

Maar algauw namen de zenuwen af. We werden op ons gemak gesteld en leerden hoe we elkaar konden masseren. Tijdens dit masseren gingen we zelfs nog een stapje verder en kwamen we richting de tantrische massage. Waar we in de auto op weg naar Weert nog bang voor waren, voor een ongemakkelijk gevoel, daarvan was helemaal geen sprake. We hebben genoten van het masseren en kwamen als nieuw weer naar buiten. We voelden weer opnieuw de energie stromen in onze relatie.

Nu zijn we ondertussen een aantal weken verder en nemen wij ook thuis de tijd voor elkaar omdat wij de opgedane energie willen laten stromen in onze relatie. Bedankt Jan!

-------------- 

Ines
11 juli 2018

Door Vaginisme had ik al 12 jaar moeite met vrijen. Verschillende therapieen heb ik hiervoor gehad maar niets hielp blijvend. Door de veilige en professionele begeleiding van Jan werd ik me bewust van de oorzaak van mijn Vaginisme en dit oude trauma helen. Nu kan ik eindelijk weer vrijen zonder pijn en genieten van de intimiteit met mijn partner.

-------------- 

Joost en Bianca
8 juli 2018

De partnermassage gedaan....absoluut een hele mooie ervaring!

-------------- 

Ellen en Marc
14 juni 2018

Een warm welkom door Jan, kort gesprekje met uitleg en daarna was het gewoon een uur lang puur genieten. Wij hebben al aangegeven zeker terug te komen, een mooie ervaring om samen met je partner tegelijkertijd een massage te krijgen door een persoon. Zeer zeker de moeite waard om te doen.

-------------- 

Melanie en Stan
7 juni 2018

Dank je voor de hele fijne workshop romantische partnermassage van gisteren. We komen zeker nog voor een vervolg!

-------------- 

Mandy en Henri
20 mei 2018

Beste Jan,

Heel erg bedankt voor de liefdevolle workshop Romantische Partnermassage. We hebben er beiden van genoten en gaan het zeker meer toepassen in onze relatie. Fijn weekend verder en we komen zeker nog eens terug.

Groetjes, Mandy en Henri

-------------- 

Willem en Suzan (21 en 19 jaar oud)
12 mei 2018

Na een kort moment van onwennigheid, werden wij al snel door Jan op ons gemak gesteld, waardoor we een veilig gevoel kregen in de tantraworkshop. Het was een intense en sensuele ervaring. Janís aanwezigheid en rol in het geheel voelde op een bepaald punt niet meer als een aanwezig persoon, maar meer als een begeleidende stem. Zeker een aanrader!

Groetjes Willem en Suzan

-------------- 

Anoniem
23 april 2018

Beste Jan,
Hartelijk bedankt voor de fijne workshop Romantische Partnermassage van gisteren. We hebben er beiden van genoten en ideeŽn opgedaan. Fijn weekend verder en wie weet tot ziens.

-------------- 

John
23 maart 2018

Ik dacht dat het goed was zoals ik met mijn partner omging, dat het zo hoorde.... maar toen mijn parter aangaf niet langer zo met me door te willen gaan besefte ik pas dat ik hulp moest gaan zoeken. Jan heeft me mijn ogen doen openen en naar mezelf laten kijken en werd ik pas bewust van wie ik werkelijk was.

-------------- 

Patricia
17 februari 2018

Ik had niet verwacht dat ik weer zou kunnen genieten van de kleine dingen in het leven. Mijn wereld werd compleet geleefd vanuit mijn hoofd..... hoe fijn is het om weer te kunnen voelen.

-------------- 

Frans en Claudia
13 januari 2018

Elkaar leren masseren was het doel, althans dat dachten we. Maar terugkijkend op onze workshop partnermassage/sensuele tantramassage, hebben wij van Jan geleerd dat masseren niet het doel, maar een prachtig middel is om dichter bij elkaar te komen.


 

 
 
« ga terug|print|stuur door naar kennis