Skip Navigation
 




Ervaringen en recensies massage Carpe Diem Weert


Recensies en ervaringen massage Carpe Diem Weert

Onderstaande recensies zijn van Social Deal en zijn niet door ons te be´nvloeden.  
Het betreft recensies en ervaringen van de sensitieve ontspanningsmassage, de sensitieve duo-ontspanningsmassage en de priveworkshop (sensuele) partnermassage. 

 

 MASSAGES:

Toos Heuyerjans
 
08-05-2107
Het was goed maar houden liever van een steviger massage


Lieke, 24 jaar

19-04-2017
Erg fijne ervaring, geheel ontspannen na afloop! Een echte aanrader!


Jose van der Linden

18-04-2017
Een erg aangenaame man waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Hij legt alles goed uit. De massage was top. Zeer relaxed. We gaan zeker terug.
Eerlijk gezegd bel ik morgen al om een paar afspraken te maken voor duo massage. Een ideale manier om wat quality tijd door te brengen met mijn vriendin in deze drukke tijd.


Mandy

31-03-2017
Gister duo massage behandeling gehad samen met mijn partner. Was echt een ervaring, omdat je door 1 persoon, samen de massage krijgt.


Aniek

06-03-2017
Hele fijne en bijzondere ervaring met de duo massage om tegelijk gemasseerd te worden. Met het vriendelijke ontvangst voel je je meteen thuis. Aanrader!


Peter Peeters

04-03-2017
was goed kom zeker nog een keer terug


Elly Boogaards

03-03-2017
Het was een heerlijke ontspannen masage echt een aanrader . Mijn man en ik zijn samen gegaan een duo massage beide tegelijk een uur lang Toppy bedankt Jan Smeets


Tim Kees

02-01-2017
Hele erge prettige ontspanningsmassage gehad. Goed ontvangst.

 

Hans Croonen

22-12-2016
Mooie ruimte, fijne muziek en goede ontspannende massagebehandeling.

 

Kim en Elke

23-11-2016
Wij hebben samen genoten van een heerlijke duo massage. Er werd echt de tijd genomen om de ervaring voor ons zo optimaal mogelijk te maken. Echt een aanrader!!

 

Sara Schilperoort

23-11-2016
Super ervaring!


Ingrid Brunen

10-06-2016
Ik heb samen met mijn moeder een duomassage gehad. Heerlijk ontspannend en echt een aparte ervaring. Super!

 

Saskia Raemakers

06-10-2015
Leuk zo een duomassage  

 

Ellen Guns

12-09-2015
Het was een zeer ontspannen ervaring. Eigenlijk zou ik zoiets iedere maand moeten doen. heerlijk

 

Nathalie Vleeshouwers 

14-07-2015
Het was geweldig en zeker voor herhaling vatbaar. Fijner dan ik me had voorgesteld. Vooral genoten en tot rust gekomen.

 

Nadine Jacobs

24-06-2015  

 

John Scheepers

23-06-2015
Het was een heerlijke ervaring en we verbaast hoe de therapeut 2 personen tegelijk kon behandelen, professioneel, goed en zeker aan een ieder aan te raden. We waren beide lekker ontstrest en voldaan.

John en Gemma


Bertranda Werleman

17-05-2015
Een warm welkom door Jan, kort gesprekje met uitleg en daarna was het gewoon een uur lang puur genieten. Wij hebben al aangegeven zeker terug te komen, een mooie ervaring om samen met je partner tegelijkertijd een massage te krijgen door een persoon. Zeer zeker de moeite waard om te doen.

 

Leander Vranken

07-05-2015

 

Jack-Marion Lamers

30-04-2015
We hebben er ontzettend van genoten en gelijk een nieuwe datum geprikt. dus zeker voor herhaling vatbaar!

 

Nicole Meijs

16-04-2015
Het was SUPER, wij hebben genoten!!

 

Liz Van lier

26-02-2015
Samen met een vriendin een heerlijke duo massage gehad, we hebben er erg van genoten, bedankt.
groet Liz en Els

 

Antoon Habraken

24-02-2015
Ik was er met mijn dochter, het was een bijzondere ervaring.

 

Narana Cober

20-02-2015
Samen met mijn man geweest voor een duo-massage. Heel fijn om mee te maken. We werden ontvangen door Jan, een heel aardige, rustige man. Hij stelde ons gelijk op ons gemak. We hebben echt een ruim uur lang op de massagetafel gelegen. Hij nam echt de tijd. Het feit dat de ene precies het zelfde voelt als de ander is heel speciaal. Heel ontspannend en rustgevend. Zeker een aanrader.

 

Susan Van der Linden

18-02-2015
Samen met mijn dochter een duo-massage gekregen. Een unieke ervaring en aardige man.

 

Fons Van Gils

13-01-2015
Prima

 

Mary Salmans

12-12-2014
Samen met een vriendin een duo massage gehad. In een heerlijk relaxedte sfeer. Het was een heerlijke ontspanningsmassage en je hebt het gevoel compleet leeg te zijn en alles aan te kunnen. Een aanrader voor iedereen die heel veel aan zijn hoofd heeft en even de knop wil omzetten. Wij gaan zeker nog eens.

 

Coby De Bie

09-12-2014
Echt een aanrader.

 

Wilma Frenken

15-11-2014
Het was alleen maar positief en voor herhaling vatbaar.
Compliment.

 

Eveline Van der Loo

10-11-2014
Wij hebben genoten!! Het was een zeer ontspannen en unieke duo massage.
Wij gaan zeer zeker nog vaker van deze genieten.
Eveline en Frans

 

Marijke Verschoor

26-08-2014
Op de eerste plaats een prettig ontvangst en een goed gesprek. Dan voel je,je al gelijk op je gemak. De duo massage was geweldig. Voor herhaling vatbaar. Was toppie.

 

Ine Derks

24-08-2014
heerlijk helemaal ontspannen en eventjes uit de dagelijkse sleur!!!

 

Jac Cremers

19-08-2014
Wij hebben vandaag genoten van een heerlijke massage
Wij zijn heel vriendelijk ontvangen en er was een fijne sfeer.
Jan doet dit met hart en ziel.
Bedankt voor de fijne ervaring.
Jac en Marleen.

 

Inge Kemper

19-08-2014
Het was heerlijk. Was helemaal ontspannen.
Voor herhaling.

 

Karin Lommen

14-08-2014
Het was allemaal prima verzorgd geen klagen. Maar volgende keer gaan we toch voor een iets stevigere massage, dat is natuurlijk persoonlijk. Verder was het goed verzorgd.
M.vr.gr. Truus en Karin

 

Daphne Martens

09-07-2014
Samen met een vriendin gekozen voor de Duo Massage behandeling. We werden goed ontvangen en hebben beide erg genoten hiervan. Zeker voor herhaling vatbaar.

 

Annemiek Weel

02-08-2013
Een aparte en ontspannen ervaring.

 

Liz MizzLiz

31-07-2013
Heel ontspannende massage

 

Tjeu Ramaekers

19-07-2013
Het is mij prima bevallen bij Carpe Diem in Weert, zeker voor een herhaling vatbaar.
Met vriendelijke groeten,
Tjeu Ramaekers

 

Cecile Hendrikx-Perry

09-07-2013
We voelden ons heel welkom en verwend. Iets wat je jezelf vaker zou moeten gunnen!

 

Hester Wildenberg

27-06-2013
Heerlijke massage gehad, een absolute aanrader!! Ik kom zeker terug!  

 

PRIVEWORKSHOP PARTNERMASSAGE EN SENSUELE TANTRAMASSAGE

H&E

17-05-2017

Mijn partner (m) en ik (v) hebben onszelf ter ere van onze 10 jarige relatie een prive workshop tantra massage cadeau gedaan. Een prachtige ervaring!! Het was voor ons allebei een eerste kennismaking met tantra en we vonden het van tevoren erg spannend!

Na een aangenaam kennismakingsgesprek met Jan voelden we ons beiden veilig genoeg om de uitdaging aan te gaan. De open en respectvolle begeleiding van Jan zorgden ervoor dat we ons letterlijk en figuurlijk bloot durfde te geven!

Sinds de workshop ervaren we meer ruimte en vrijheid om in alle veiligheid elkaar, maar ook onszelf, aan te raken, zonder dat daar direct seks van moet komen. Met name dat laatste was voor mij een struikelblok na een aantal onaangename ervaringen in het verleden, waardoor er een rem zat op -gewoon- knuffelen.

We zijn intens dankbaar voor deze rijke ervaring waarmee we onze tweede decennium op een hele speciale manier zijn begonnen! Wat ons betreft een echte aanrader als je je relatie verder wilt verdiepen!

 

CURSUSSEN:

van der Weerden

26-11-2014
Leer ontstressen en ontspannen bij Carpe Diem
IK vond het een mooie ervaring om eens mee te maken. De docent die deze lessen gaf, gaf zich ook voor 100%. Ook al maakten we gebruik van wowdeal.
De lessen hebben me doen nadenken over de hectiek waarin we leven en wat we er zelf aan kunnen verbeteren om deze hectiek te doen verminderen.

 

 

 

 

 
 
« ga terug|print|stuur door naar kennis