Skip Navigation
 
Life Coaching

Life Coaching

Een drukke baan, een gezin met kleine kinderen en vaak te weinig tijd. Werk en prive lopen steeds meer door elkaar en relaties leven steeds meer langs elkaar. Relatie- of psychische problemen zoals burnout en depressie zijn vaak het gevolg.

We willen ons leven zo perfect mogelijk organiseren. Vooral dertigers en veertigers zijn gevoelig voor deze invloeden. We komen in de fase van ons leven dat we ons gaan afvragen waarom ons leven zo geworden is. We accepteren maar heel moeilijk dat het DIT is. We zijn allemaal uniek in wie we zijn, alleen willen we dat niet. We willen alles wat een ander ook heeft. Iedereen kijkt naar iedereen. We zijn niet meer tevreden met wat we hebben en met wie we zijn.

We nemen geen genoegen meer met tegenslag, alles wat tegenzit of niet aan het beeld voldoet moet gerepareerd worden. Kan dat niet, dan moet het maar verdwijnen. Je relatie voldoet niet aan het beeld en je denkt dat het niet meer gerepareerd kan worden, dan maar scheiden en op zoek naar de perfecte partner. We blijven maar perfectie kopen en willen steeds meer. Meer geld, meer bezit, meer aanzien, meer liefde, meer vrije tijd, meer.... en ondertussen worden we steeds ongelukkiger.

Het is tijd om te veranderen maar hoe doen we dat?

We kennen al de personal coach vanuit het bedrijfsleven en vanuit de wereld van radio-en tv bekendheden. De behoefte aan het "hebben"van een coach is nu ook doorgedrongen in andere lagen van de samenleving. Steeds meer mensen maken gebruik van ingehuurde coaches om hun leven weer op orde te krijgen of te vergemakkelijken. De lifecoach dus!

De oplossing om weer gelukkig te worden is eigenlijk heel simpel. Zoals bij de meeste verslavingen is er eerst de wil nodig, de wil om te willen veranderen. Als die wil er is, dan kan ik je helpen. Als Life Coach, gevestigd in Weert (Limburg), begeleid ik je naar dat wat je echt wil. Hoe je echt wil zijn.

Ik begeleid je in het maken van je eigen keuzes en je zult merken dat je het van binnen eigenlijk al allemaal weet maar je er alleen nog niet van bewust bent. Je wordt weer meer de unieke persoon en zult je rustiger, vrijer en gelukkiger gaan voelen. Wil je dat? Jij mag kiezen!

Om gelukkig te kunnen worden in onze maatschappij is een Life Coach geen luxe meer maar een bittere noodzaak .

Bel voor een afspraak of verdere info 0655794703 of mail me via het contactformulier.

 
 
« ga terug|print|stuur door naar kennis