Skip Navigation
 
Emotionele therapie

 

Carpe Diem Weert in Limburg helpt bij het loslaten van emoties en het oplossen van blokkades op pijn, verdriet, onzekerheid en angst

- Je zoekt begeleiding bij het loslaten van emoties
- je bent op zoek naar begeleiding in het oplossen van pijn en verdriet
- je hebt last van chronische hyperventilatie, angst en angstaanvallen / paniekstoornis
- je hebt een sociale fobie

emotie_verdriet_loslaten_849

Deze therapie help ook bij chronische hyperventilatie, angstaanvallen / paniekaanvallen en het oplossen van je sociale fobie.

Op een eenvoudige en heldere manier zal deze therapie je helpen om los te laten, op te lossen of om te leren gaan met emotionele blokkades, hyperventilatie, angst en/of angstaanvallen en paniekaanvallen die je beperken in het gelukkig zijn. Iedereen draagt wel iets van pijn, verdriet of angst mee uit het verleden. Het verschil is dat de een er mee om kan gaan en de ander niet. Dit heeft een reden!

Je zult inzicht krijgen in hoe je op dit moment functioneert in relatie met je omgeving en je leert stap voor stap inzicht te krijgen in je (denk)patronen en je levenshouding. Je leert weer contact te maken met je gevoel en je leert de juiste keuzes te maken op gebied van  o.a. werk, relatie, gezin, financien, vrienden enz. Tevens geeft de therapie meer kracht en hulp als het gaat om afslanken, (rook)verslaving, emotionele- en psychische problemen.

LOS HET OP dan staat niets je meer in de weg om weer vol te genieten van het leven.

Deze begeleiding kan via persoonlijke sessies in mijn praktijk in Weert of online via internet vanuit je eigen vertrouwde veilige omgeving middels SKYPE-sessies.

GA ER VOOR EN MAAK JE KEUZE OM ER NU ECHT IETS AAN TE DOEN!

Bel voor een afspraak of verdere info 0655794703 of mail me via het contactformulier. 

 
 
« ga terug|print|stuur door naar kennis