Skip Navigation
 
Bewustwording en intuitie

Bewustwording en intuitie

Door je bewust te worden van waarom je bent zoals je bent en je patronen en rollen hierin te leren kennen leer je pas echt jezelf kennen. Hierdoor zul je inzichten krijgen in je leven en wordt je levensproces steeds duidelijker. Door bewust te worden krijgt je intuitie weer de ruimte om je te sturen naar welke keuzes je zou moeten maken om (nog) gelukkiger te worden. Je zult hierdoor veel beter in het leven komen te staan en zult meer vrijheid voelen in wie je echt bent.  

intuitie_bewust_worden_van_jezelf_houden_800_01

Carpe Diem en spiritualiteit

Bij veel mensen roept het woord "spiritualiteit" een beeld op van zweverigheid, fantasie, godsdienst, niet op aarde, enz. en gaat al direct bij velen "de deur dicht". En ergens ook wel begrijpelijk. Er wordt gesproken over engelen, goden, gidsen, energieen, chakra's, helderziendheid, paranormaal, intuitie en andere dingen die de meesten van ons niet kunnen zien of begrijpen. Bijna iedereen gelooft wel dat er iets" is maar velen willen toch niet meegaan in die "fantasieverhalen" zoals ze soms verteld worden.

Spiritualiteit kan voor iedereen anders zijn. Gewoon goed met elkaar omgaan, iets voor een ander overhebben, keuzes maken vanuit je hart, niet oordelen, anderen met respect behandelen enz. is ook spiritualiteit.

Kies je er toch voor om op een dieper niveau je spirituele weg te vervolgen en op zoek te gaan naar dat "innerlijke" deel van jezelf, dan kan Carpe Diem je hierin een stuk verder begeleiden. Carpe Diem geeft cursussen en workshops in bewustwording en spiritualiteit, voor jezelf en ook voor relaties die samen deze weg willen gaan.

Carpe Diem wil een visie uitdragen vanuit een aardse beleving van spiritualiteit. We werken vooral met in ons lichaam zijn en om op aarde te durven zijn, je veilig te voelen en meer in het vertrouwen, daadkracht neer te zetten en keuzes te maken.

Te durven en mogen zijn wie je bent!

Dat is spiritualiteit op aarde!

 

Wil je graag begeleiding in bewustwording en spiritueel groeien?

Bel voor een afspraak of verdere info 0655794703 of mail me via het contactformulier.

 
 
« ga terug|print|stuur door naar kennis