Skip Navigation
 
Relatietherapie Weert Limburg of online

Relatietherapie in Weert Limburg of online voor een succesvolle betaalbare relatiebegeleiding.

Van de factoren die stress kunnen veroorzaken staat stress in de relatie op nummer 2 in de lijst. Nummer 1 is stress op het werk. Een slechte communicatie, problemen in de intimiteit, veel conflicten, te verschillend zijn of onvervulde behoeftes en verlangens kunnen behoorlijk wat onenigheid veroorzaken in de relatie en dat geeft gegarandeerd spanningen en dus ook stress. Carpe Diem Relatietherapie in Weert Limburg of online geeft succesvolle en betaalbare sessies om inzichten te krijgen in relatiethema's.

Relatiethema's die spanningen kunnen veroorzaken:

- Problemen in seksualiteit en intimiteit
- Slechte communicatie
- Ruzie en conflicten
- Verschillend zijn 
- Weinig liefde en verbondenheid 

Veel relaties hebben moeite met het inschakelen van een relatietherapeut, ook als het al een hele tijd niet zo lekker loopt in de relatie. Dat is heel jammer want als er niet tijdig aan de relatie gewerkt wordt kunnen irritaties frustraties worden. Dat kan dan weer doorgroeien naar boosheid, afsluiten, vluchtgedrag, afstand nemen, uit elkaar groeien... en we weten allemaal waar dit dan naar toe leidt! De relatietherapie van Carpe Diem in Weert Limburg help om dit te voorkomen. Omdat deze relatietherapie ook online via Skype kan plaatsvinden begeleid ik relaties in heel Nederland en BelgiŽ.

relatietherapie_limburg_weert_425

Relatietherapie is vaak het enige wat nog kan helpen.

Relatietherapie is iets dat steeds meer normaal en nodig is om een relatie in balans te krijgen. Door met een relatietherapeut te praten over je relatie en vooral ook over jezelf geeft dit meer inzicht in wie jij bent in je relatie, waar je nog iets mist of nodig hebt en wat je kunt veranderen om gelukkiger te worden in je relatie. Onder begeleiding worden jullie samen gemotiveerd om te groeien naar een relatie met een betere communicatie, meer liefde, openheid, vertrouwen, acceptatie en respect naar en voor elkaar.

De relatietherapie kan in Weert Limburg of online via Skype-sessies.

Mijn werkwijze bestaat uit 3 delen:

1 Eerst inzicht krijgen in hoe jullie beiden in de relatie staan en wat ieder mist in de relatie/partner.
2 Duidelijkheid krijgen in wat je zou willen veranderen aan jezelf en/of je partner.
3 Een aktieplan maken om dat ook daadwerkelijk te veranderen en je verantwoording hier in te nemen.

Mijn werkwijze werkt al heel snel. Al in de 1e sessie zullen er zoveel inzichten en duidelijkheden zijn dat er een andere positieve energie voelbaar kan zijn binnen de relatie. Gun de relatie om die reden in ieder geval al een 1e sessie en kijk dan pas verder.

De eerste afspraak is een kennismaking en wil ik jullie inzicht geven in jullie relatiethema(s). Dit eerste gesprek duurt ongeveer 1 uur en het tarief voor dit eerste gesprek is 35 euro. Is er een klik dan plannen we een vervolgafspraak en gaan we aan het werk samen. Leren communiceren en de verschillen van elkaar leren begrijpen is mijn eerste doel, de rest volgt dan vanzelfÖ.

Vinden jullie je relatie belangrijk genoeg voor een 1e sessie om inzicht en duidelijkheid te krijgen? Klik dan hier onder om geheel vrijblijvend de verdere info te ontvangen of een afspraak te maken. 

Doe het nu!

Dan is het misschien nog niet te laat! 
Klik op onderstaande balk om vrijblijvend verdere info aan te vragen 
of bel 0655794703 voor het maken van een afspraak.

Klik hier: JA WIJ WILLEN ONZE RELATIE REDDEN!  

 


 

 

 
 
« ga terug|print|stuur door naar kennis